Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

«Ντρέπεται που είναι Ελληνας» δήλωσε ο αποδομητής της Ελληνικής Ιστορίας Ηρακλείδης

με αφορμή την "εθνοκάθαρση" του Ελληνικού Στρατού κατά την Μικρασιατική εκστρατεί το 1919-22.
Και εμείς το ίδιο κε Καθηγητά. Ντρεπόμαστε που σε πληρώνουμε για να το "παίζεις Έλληνας".
Ποιος είναι ο Ηρακλείδης ?
Είναι της γνωστής συμμορίας της Παντείου η οποία μαζί με τον Ιό έχουν αναλάβει εργολαβικά της αποδόμηση της Ελληνικής Ιστορίας στα μέτρα του κεμαλισμού και σλαβομακεδονισμού των γειτόνων μας. Ο κύριος αυτός είχε πάλι ασχολήσει τα ΜΜΕ με παρόμοιες δηλώσεις στο Μακεδονικό. Σχετική απαντήση μου στο Είπατε Κε Καθηγητά της Παντείου.......ή μάλλον τι δεν ΕΙΠΑΤΕ

Στο blog ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ-ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ-ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ μπορεί ο ενδιαφερόμενος να διαβάσει την απάντηση του Καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη στις προκλητικές ανθελληνικές απόψεις του εθνομηδενιστή Ηρακλέιδη ενώ τον Κωστόπουλο που τόσο θαυμάζει ο «Ντρέπεται που είναι Ελληνας» τον είχε αναλάβει προ καιρού ο Βλάσης Αγτζίδης με το άρθρο του ο αντιπροσφυγικός αναθεωρητισμός σε μέρη τρία όπου χαρακτηριστικά επισημαίνει ότι "πλησιάζει πολύ την ιστορική ερμηνεία περί μικρασιατικού που έχουν και οι Γκρίζοι Λύκοι."

2 σχόλια:

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.