Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

H Τουρκία από το 2007 απαγόρεψε στην Μακντούγκαλ να πάει σε περιοχές που δεν υπάρχουν αναγνωρισμένες μειονότητες από το Σύνταγμα της.

Η αποκάλυψη από την Ελευθεροτυπία
Για την Ιστορία σημειώνεται ότι το 2007, κατά την ανανέωση της θητείας της κ. Μακ Ντάγκαλ, η Τουρκία αξιοποίησε το δικαίωμα να επιβάλει ρήτρα (δεκτή από τον ΟΗΕ) στην αξιωματούχο του ΟΗΕ, σύμφωνα με την οποία θα μπορεί να επισκέπτεται περιοχές στην Τουρκία «μόνο εκεί όπου υπάρχουν αναγνωρισμένες μειονότητες από το τουρκικό Σύνταγμα». (Η Ελλάδα δεν αξιοποίησε το αντίστοιχο δικαίωμα στην επιβολή ρήτρας...)

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=3584788

Είμαστε τελικά οι ηλίθιοι της υπόθεσης και βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.
Το ΥΠΕΞ δεν το ήξερε αυτό ?

3 σχόλια:

  1. Είχα μια ελπίδα έστω και μηδαμινή ότι κάνουμε αυτό που πρέπει,μετά από αυτό που διάβασα κατάλαβα ότι είμαστε τουλάχιστον για μούντζες.

    Το να έχεις ένα τέτοιο δικαίωμα και να μην το ασκείς είναι η απόλυτη ένδειξη υποταγής, και αυτό μόνο ένα πράγμα μου προκαλεί ...πικρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δειλοί, μοιράιοι και άβουλοι αντάμα, προσμενουν ίσως κάποιο θάμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!!!!
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΙΤΑΝ ΥΠΕΡΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.