Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

H Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αχρίδας δεν έχει καμμία σχέση με την σχισματική εκκλησία των Σκοπίων

Μάλιστα επικεφαλής της οποίας είναι ο Ιωάννης, δεν αναγνωρίζεται από τις αρχές της ΠΓΔΜ και η δράση της είχε θεωρηθεί ότι είναι απειλητική για τη χώρα. Σ´αυτήν ανήκει το 20% των Ορθοδόξων Χριστιανών (52,4% του πληθυσμού) της ΠΓΔΜ και αναγνωρίζεται επισήμως από τo σύνoλo των Ορθοδόξων Eκκλησιών.
Επίσης η Αρχιεπισκοπή της Αχρίδας μέχρι το 1797 και την κατάργηση της από τους Οθωμανούς λεγόταν ...Αρχιεπισκοπή Αχρίδας και πάσης Βουλγαρίας.!!!
Μερικές επεξηγήσεις σε αυτούς που αφήνουν να μιλάνε οι Σλαβομακεδονιστές στα blog τους.
Για την σχισματική εκκλησία των Σκοπίων για το πως δημιουργήθηκε σχετικά άρθρα υπάρχουν σε αυτό το blog με ονομασία θέματος .....Σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.