Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Αλαβάνε βγάλε και άλλες ανακοινώσεις όπως η τελευταία

....ώστε να δικαιώσεις τελικά τον Γεωργιάδη στην προβλεψη ότι θα σας περάσει και ο Καρατζαφέρης. Μιλάω φυσικά για το...


Ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν ξεκινά με το «Σε γνωρίζω από την κόψη / του σπαθιού την τρομερή», μια εικόνα πολύ πιο εφιαλτική από τις κουκούλες, τα μολότοφ και τα γκαζάκια. Ας μη ξεχνάμε ότι ο Ύμνος στην Ελευθερία έχει γραφεί με βάση τα σκληρά γεγονότα της άλωσης της Τριπολιτσάς γι’ αυτό συναντάς σε κάθε στίχο σχεδόν όρους ακραίας βίας."


Τα ίδια με εσένα λένε και οι Τούρκοι.!!!
Είδες που συμφωνείς με τον Τουρκικό εθνικισμό Αλαβάνε ?
Χαίρομαι ΠΟΛΥ που επιτέλους φτάσατε στο 5,6%.
Άντε με το καλό και στο 3%, εκεί που αξίζεται σαν ακροαριστερό κόμμα.
Αν και το αριστερός πολύ σου πέφτει διότι μόνο από αυτό δεν είναι εσύ και το κόμμα σου.


όσο για το "ξεχνάμε" θα σου πω εγώ τι ξεχνάς ...

Ότι όλοι οι αγώνες, τα πάθη, οι ελπίδες του Ελληνισμού, είναι αποκρυσταλλωμένα μέσα σε αυτό που λέγεται Εθνικός Ύμνος.

Ο Εθνικός Ύμνος αντα­νακλά και την ομοψυχία και την εθνική συνείδηση που έχει κάθε έθνος.

Γιατί είναι ο ύμνος εκείνος, στο άκουσμα του οποίου όλοι πρέπει να σταθούν προσοχή, και να τιμήσουν με τη στάση τους αυτή, τόσο τα ιδανικά της φυλής τους όσο και αυτούς που θυσιάστηκαν για χάρη αυτών και έδω­σαν το πιο πολύτιμο αγαθό, τη ζωή τους.

Ο Εθνικός Ύμνος ακούγεται με την έπαρση ή την υποστολή της σημαίας. Υπάρχει πάντα ένας άρρηκτος κρίκος που συνδέει αυά τα δύο σύμβολα, Σημαία και Εθνικό Ύμνο.

Είναι τα σημάδια της πατρίδας, είναι για τον Έλληνα φορτισμένα με μια συγκινησιακή δύναμη πολύ μεγάλη, αξιοθαύμαστη και ηρωική, είναι η ιστορία της πατρίδας μας. Οι αποδιδόμενες τιμές σ' αυτά, απο­τελούν αποδόσεις τιμής στο Έθνος μας και το λαό μας, που με βαθύ το αίσθημα της φιλελευθερίας, της φιλοπατρίας, της ευθύνης και του καθήκοντος, βαδίζει στο δρόμο της συμφιλίωσης, της ομοψυχίας, της εθνικής ανάτασης και της αντίστασης σε κάθε μορφή επιβολής.

Φτάνει πια με την αποδόμηση των ιδανικών μας.

2 σχόλια:

  1. Οχι και ακροαριστερο κομμα ο συν.Υπερ της συνθηκης του Μααστριχ,και το μοναδικο κομμο που δεν ψηφησε υπερ για τους αγωγους φυσικου αεριου,με το προσχημα της προστασιας του περιβαλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικηφόρε για αυτό είπα ότι μόνο "αριστερό" δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.