Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Αμετανόητος (και πως να είναι) ο σκηνοθέτης του βίντεου των "Μακεδονοειδών" κος Niče Dimovski

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη του. Μάλιστα όπως είπε η "μακεδονική του" προσευχή έχει την στηρίξη της "Μακεδονικής Εκκλησίας". Αυτός είναι ο σλαβομακεδονισμός και τα Λευκά Μακεδονοειδή σαν την τελευταία ανακάλυψη. Παρακάτω σε βίντεο αποσπάσματα της συνέντευξης του όπου ο Βάσκο μας την μετέφρασε στα αγγλικά.


2 σχόλια:

  1. Αυτό είναι το επίπεδο του μέσου δυτικό-Βούλγαρου?
    Γιατί δεν έγραψες για το άλλο που μας είπε ο Βάσκο για τον τύπο,ότι νομίζει πώς έχει βρει μία μέθοδο τηλεμεταφοράς,δεν ξέρω και γω τι βλακείες, και θα μεταφέρει 500.000 "Μακεδόνες" στα σκόρπια...
    Εγώ πάντως που είμαι πραγματικός Μακεδόνας δεν κινδυνεύω έτσι? Ή μήπως η τηλεμεταφορά δεν κάνει διαχωρισμούς και ξυπνήσω κάνα πρωί στην Στρούγκα?
    Να κοιμάμαι με το διαβατήριο άμα είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σχολιάσει κανείς...αναίσχυντος τελείως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.