Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Άντε στον κόλπο μπήκε και ο Loring Daforth ενώ η Κα Riki Van Boeschoten μας προτρέπει να πάμε στο ...Indymedia

για περαιτέρω "ενημέρωση" για τα όσα έγιναν από τους 10 χρυσαυγίτες και τους 10 "πρόθυμους" στην παρουσίαση για το βιβλίο που εκδόθηκε από το κόμμα Ουράνιο Τόξο(αυτό το κρύβουν ο Danforth και η Boeschoten ) που σημειωτέον πήρε μόλις 4500 ψήφους και από αυτούς το 50% ΕΚΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Είναι η "ακαδημαική" ενημέρωση που ξεκίνησαν τα παπαγαλάκια με σκοπό την συκοφάντηση της Ελλάδας.
Σχετικός σύνδεσμος εδώ.
Ευχαριστώ τον αναγνώστη για το λινκ.

22 σχόλια:

  1. οι Μακεδονες εδωσαν απαντηση στις μαριονετες της προπαγανδας των Σκοπιων στην Ελλαδα (ουρανιο τοξο)...

    θελετε δεν θελετε κυριοι του ΟΤ, οι Μακεδονες και ιδιαιτερα οι διγλωσσοι, ηταν ειναι και θα ειναι παντα Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακομα και ο Δημοσθενης Βεργης και οι Ελληνες οικολογοι του πηραν 5.776 ψηφους στην Μακεδονια
    ....χωρις εμβασματα απο το εξωτερικο προς ενισχυση
    .... μιλαμε για την απολυτη ξευτιλα σας ρε Παβλε, Νασε και το κακο συναπαντημα

    ...και προς μεγαλη μας χαρα βεβαια...δεν προκειται να βαλετε μυαλο, αφου τρεχουν τα δολαριακια απο τα κοροιδα στο Canada και το Australia..... αλλα χαλαλι σας...αν ειναι να μπαινει στην πατριδα μας συναλαγμα, την Μακεδονια και την Ελλαδα μας, μαδατε την βλακοδιασπορα σας...χαλαλι σας και παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, όμως αυτοι οι 4500 δεν αυτοαποκαλουνται εθνικοι Μακεδόνες; Εδω ακριβως ποντάρουν αυτοι. Αν, σου λεει, υπαρχει μια ομαδα που αυτοπροσδιορίζονται ετσι, ποιος είσαι εσυ που θα τους το στερησεις. Θυμαμαι πριν πολλα χρόνια που ημουν Προσκοπος είχαμε επισκεφτεί αυτα τα χωρια στις Πρεσπες. Οταν τους ρωτουσαμε τι είναι, μας απαντουσαν σκετο "Μακεδόνες". Καποτε ρωτησα εναν μπαρμπα: "Δηλαδη δεν είστε Ελληνες;". Αυτος τότε αρχισε να τα μασαει και μου απαντησε "Ε, κοιταξε...εμας εδω μας εφερε ο Μεγας Αλεξανδρος."

    Παντως όταν σηκωσαμε την ελληνικη σημαία και τραγουδησαμε τον εθνικο υμνο στη μεση της πλατείας, όλοι σηκωθηκαν όρθιοι απ'τα καφενεία και τραγουδουσαν μαζί μας.

    Αυτη ήταν η πρωτη μου επαφη με το Μακεδονικο και θυμαμαι πως εφυγα ιδιαίτερα μπερδεμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταρχην δεν σημαινει οτι επειδη πηραν 4500 ψηφους ειναι και τόσοι..Το πιθανότερο ειναι να ειναι οι μισοι, όσο δηλαδη και το νουμερο ψήφων που πηραν στην μακεδονία, στις περιοχές όπου παραδοσιακά ζουν αυτοί
    Δεύτερον η ελλάδα όπως βλέπεις δεν έχει αρνηθεί την ύπαρξη της σλαβικής αυτής μεονότητας , αρνείται όμως τον προσδιορισμό τους ως μακεδόνες, διότι δεν μπορεί η μειοψηφία να καταχράζεται τον όρο έναντι των λοιπών 2500000 μακεδόνων με ελληνικη συνειδηση
    Κ οπως φαίνεται από τη στιγμή που το ελληνικό κράτος τους δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές μας και ο προεδρος τους ειναι δημόσιος υπάλληλος, εργαζομενος στις τοπικες αρχές, που τον πληρωνουμε εγω και συ, δεν μπορω να καταλαβω για ποια ανθρωπινα δικαωματα κ λοιπα καραγκιοziλικια τολμανε να μιλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. горе главата (ψιλά το κεφάλι) το Vinozhito.
    Με αλλα λόγια πέσανε ηρωικά μαχόμενοι με 2594 ψήφους.

    горе главата (ψιλά το κεφάλι) και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Παρα την πλύση εγκεφαλου από καναλάρχες-νταβατσιδες, αμφιφυλόφιλους κωμικούς και εταιρίες δημοσκοπήσεων πήρανε τελικά 4.7%. Πέσανε και αυτοί ηρωικά μαχόμενοι (για ένα διάστημα τους δίνανε μέχρι και 18%).

    Όσο για τον ΑΚΑΝΕ από τις Σέρρες 1 μονο 1 εβδομάδα ακόμη να είχαμε για τις Ευρωεκλογές θα είχε πέσει και αυτός με ψιλά το κεφάλι. Παρα την τεραστια στήριξη από τους ιδιους καναλάρχες-νταβατσιδες, αμφιφυλόφιλους κωμικούς και εταιρίες δημοσκοπήσεων που του δίνανε 6-10%. Τελικά ο ΑΚΑΝΕΣ πήρε 3.5% και οριακά έγινε Ευρωβουλευτής. Μόλις όμως μάθει όλος ο κόσμος τι είναι και αυτός περιττό να πω τι θα ακολουθήσει
    горе главата.

    Άντε ρε
    довиждане български

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μ´ αρέσει που κανένας δεν παρατηρεί που θα μιλήσει ο καραγκιόζης ο Ντάνυ σε 2 ημέρες:
    http://www.maknews.com/forum/post226021.html#p226021
    Μετά έχει και τα μούτρα να παρουσιάζεται στην MGSA-L και τα συνέδρια των νεοελληνικών σπουδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που να διαβάσεις και το τελευταίο του αριστούργημα με τον τίτλο ... "Η συλλογική μνήμη και η κατασκευή ταυτοτήτων στα έργα του Nicholas Gage"....που είναι στο βιβλίο της Boeschoten "Μνήμες και λήθη του ελληνικού εμφυλίου πολέμου" το οποίο το μόνο που δεν λέει είναι ότι ο Gage τα ονειρεύτηκε όλα αυτά που εγραψε στο "Ελένη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η περιπτωση με τους οικολογους πρασινους ειναι χαρακτηριστικη χειραγωγισης και επιβολης απο τα μεσα ενημερωσης.
    Δημιουργησαν την εντυπωση οτι ειναι σιγουρη η εκλογη ευρωβουλευτη απο τους οικολογους και δυστηχως επειδη πολλοι συμπολιτες μας αγονται και φερονται θελοντας να συμπλεουν με οτιδηποτε ειναι του συρμου, επεσαν στην παγιδα και τους ψηφισαν.
    Για εβδομαδες τωρα σε ολα τα γκαλοπ τους εδιναν εως και πανω απο 10%, οταν σωστα ο εγκυρωτατος αναλυτης Γιαννης Λουλης ειχε επισημανει οτι η εκλογικη τους βαση παρουσιαζει μεγαλη ασταθεια αφου σχεδον 50% απο αυτους που δηλωναν δυνητικοι ψηφοφοροι τους δηλωναν ταυτοχρονα οτι δεν θα πανε να ψηφισουν και αυτο το γεγονος επρεπε να ενσωματωθει στην ερευνα και να προσαρμοστει αναλογα το ποσοστο που τους εδιναν. Ενδεικτικα ανεφερε οτι οι αντιστοιχοι ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ που δηλωναν οτι δεν θα πανε να ψηφισουν δεν ξεπερνουσαν το 12%. Κανενας βεβαια δεν μπηκε στον κοπο απο επιστημονικη δεοντολογια να επισημανει μια τετοια σημαντικη ασυνεπεια οσον αφορα ειδικα τους δυνητικους ψηφοφορους των Οικολογων Πρασινων.

    Μην εχετε καμμια αμφιβολια οτι αν δεν παρουσιαζονταν οι δημοσκοπησεις με τον τροπο που παρουσιαστηκαν, και αν οντως οπως ανεφερε παραπανω ο φιλος υπηρχε ακομα μια εβδομαδα να μαθει το εκλογικο σωμα τις θεσεις του κ.Τρεμοπουλου για τα εθνικα θεματα, τοτε σιγουρα δεν θα ηταν τωρα εκλεγμενος Ευρωβουλευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @KE, πέρα από τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη οργάνωση, γνωρίζεις για τι *ακριβώς* θα μιλήσει; Μήπως να είμαστε λίγο προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς;

    Αυτή τη στιγμή έχω σκάσει στα γέλια με τους μακνιουζίτες, οι μισοί κλαίνε για την κατραπακιά που έφαγε το ΟΤ ενώ οι άλλοι μισοί θεωρούν το 4χιλ μεγάλη νίκη. Ταυτόχρονα όλοι κλαίνε για τη σκλαβωμένη αιγιακή Μακεδονία και καταριούνται τους Σλαβόφωνους "Γραικομάνους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KE έχει δίκιο ο ανώνυμος(9 Ιούνιος 2009 11:33 πμ) για τους χαρακτηρισμούς. Ζητάω συγνώμη για την παράλειψη.
    Ας τους αποφεύγουμε λοιπόν στο μέλλον.
    Ο Ντανφορθ θα λέει και θα κάνει αυτά που θεωρεί σωστά και εμείς θα είμαστε εδώ ώστε να καταρίπτουμε βήμα-βήμα όλα τα επιχειρήματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον λέω καραγκιόζη γιατί το παίζει ουδέτερος στην MGSA-L και τα συνέδρια νεοελληνικών σπουδών (που είναι πολύ περισσότερα από αυτά των "Μακεδονικών" σπουδών) ενώ ξεκάθαρα δεν είναι:
    α) Η πολύ καλογραμμένη του ακαδημαϊκή δουλειά είναι βασισμένη σε επιλεκτική ανάγνωση και μη-κριτική επιλογή βιβλιογραφίας. Εδώ περνάει σε υποσημείωση ισχυρισμό οργάνωσης στην Αυστραλία για το νόμο περί αλλαγής επωνύμων κλπ. με αριθμό ΦΕΚ που είναι για κάτι άσχετο. Είναι σα να βάζω εγώ για βιβλιογραφία τους πανηλίθιους και προφανώς επίτηδες ψευδείς ισχυρισμούς του Χολέβα περί αριθμών των ελλήνων στη FYROM βάσει απογραφής επειδή με βολεύει να πω την ιστορία μου πιο στρωτά.
    β) Έχει αρθρογραφήσει κατά των ψηφισμάτων στα διάφορα κοινοβούλια των Αμερικανικών πολιτειών που προωθεί η Μαμμακεδονική (πρωτοβουλίες με τισ οποίες διαφωνώ προσωπικά κι εγώ) υιοθετώντας τη γραμμή των Μακεδονιστών.
    γ) Έχει σε ανύποπτο χρόνο προσφέρει να δώσει τη βοήθεια του στον Uzunovski.

    Δείτε με ποιούς είναι στο panel και πείτε μου μετά...
    Τι θα τους πει; Αυτά που γράφει στο κεφάλαιο του βιβλίου για τις μειονότητες το 2001 (50χλδ περίπου οι σλαβόφωνοι σε Φλώρινα/Καστοριά/Πέλλα, 10χλδ αυτοί που νιώθουν "Μακεδόνες" και είναι μειονότητα); Θα τον φάνε ζωντανό. Δεν έχει το θάρρος να πει αυτά που γράφει.

    Συμφωνώ με το ποιά θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του - και να χρησιμοποιούμε και το υλικό του όπου έχει υπάρξει ειλικρινής - αλλά δε παύω να τον θεωρώ έναν έξυπνο οπορτουνιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποία ήταν η σύνθεση των μελών της επιτροπής του εκλεκτορικού σώματος που εξέλεξε την κ. Boeschoten καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ποίοι ψήφισαν θετικά, αν είχε συνυποψήφιους καθώς και τα πρακτικά της συνεδρίασης. Η ιστορία αυτή έχει πολλές εκπλήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και κάτι άλλο. Η κ.Boeshoten έχει εργασθεί πριν το 2000 στην Ευρωπαϊκή Ένωση σαν υπάλληλος. Εκεί καλλιέργησε και τις κατάλληλες επαφές για να «βουτήξει το δακτυλάκι της » στο μέλι των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που αφορούν τις λιγότερο διαδεδομένες Ευρωπαϊκές γλώσσες. Μήπως συμμετείχατε στην διαμόρφωση αυτού του προγράμματος κ. Riki; Ψιθυρίζετε πάντως ότι με την κ. Μαριλένα Κοππά εθεάθητε πολλές φορές να συντρώγετε στου Vicent στις Βρυξέλλες. El Dorado για σας η Ελλάς κυρία μου. Όλους τους σιτίζει αυτή η χώρα εκτός από τα παιδιά της φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Όλους τους σιτίζει αυτή η χώρα εκτός από τα παιδιά της φυσικά.'

    Κίμωνα έγραψες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το Ουρανιο τοξο εχασε το 27% των ψηφων σε πανελλαδικη κλιμακα σε σχεση με τις ευρωεκλογες 2004.

    Ως προς το γεωγραφικο και κοινωνικο προφιλ υπαρχει μια αναδιπλωση στις παραδοσιακες περιοχες δηλαδη 4-5 χωρια στη Φλωρινα οπου κινειται μεταξυ 10-20%(3.7% στο συνολο του νομου) ενω υποχωρει στον υπολοιπο νομο και συντριπτικα στους περισσοτερους νομους της υπολοιπης Μακεδονιας.

    Τελος στη υπολοιπη Ελλαδα οπου και το 43% της δυναμης του κομματος υπαρχει συντριβη.

    Επισης πραγματοποιειται μια τρομακτικη υποχωρηση στα οποια ερεισματα του Ουρανιου τοξου σε αστικες περιοχες και περιχαρακωση σε αγροτικες περιοχες χαμηλου εισοδηματος,περιορισμενης κοινωνικης κινητικοτητας οπου παιζουν επισης η σχεση με διασπορα και πολιτικους προσφυγες.

    Συμπερασμα Ουρανιο τοξο = 10-20% των ψηφων σε 4-5 χωρια και τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι λυπηρή διαπίστωση stormtrooper! Ποιός καθηγητής πανεπιστημίου στις ΗΠΑ η στην Αγγλία θα μπορούσε να εκφράσει θέσεις υπέρ κάποιου κράτους (η ομάδας) εχθρικού προς την κρατική υπόσταση αυτών των χώρων (π.χ Β.Κορέα, Ιράν, η Ταλιμπάν) και να συνεχίζει να σιτίζεται από τους φορολογούμενους πολίτες; Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν παράλογες καταστάσεις.Είμαστε η μοναδική χώρα τον κόσμο όπου υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Egw palu 8a proteina antidrasi anipakois. An den 3ekoumpistoun auta ta ka8armata den plirwnoume forous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπα υπερβάλλετε - σε πάρα πολλές χώρες της Δύσης η ελευθερία του λόγου δεν περιορίζεται από το αν ο μισθός σου είναι από το δημόσιο. Έτσι βρίσκεις αφιονισμένους κριτικούς της πολιτικής των ΗΠΑ σε πολιτειακά πανεπιστήμια στις ΗΠΑ. Ένα διώξανε από το University of Colorado at Boulder γιατί το παρατράβηξε και είπε μικρούς Άϊχμαν τα θύματα της 11 Σεπτ. και ακόμα και στην περίπτωση του έπρεπε να βρούνε άλλη αιτιολογία τελικά τους πήγε στα δικαστήρια και κέρδισε.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ward_Churchill

    Οπότε μη ξερογλείφεστε με ανυπακοές κλπ. Από τη στιγμή που την κάνανε καθηγήτρια το να τη διώξουνε μόνο κακό θα κάνει στην εικόνα της χώρας διεθνώς. Έπρεπε να μην την είχανε προσλάβει εξ' αρχής. Από την άλλη το να μπορείς να λες στους ξένους "εμείς ανεχόμαστε την κριτική, ακόμα και την κακόβουλη, εδώ προσλάβαμε άτομα που μας κατακρίνουν με φανατισμό στα πανεπιστήμια μας" είναι κι αυτό ένα πλεονέκτημα. Αρκεί βέβαια να ξέρει ο κόσμος τι καπνό φουμάρουνε πριν πάρει το μάθημα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ηθελα να επισημανω σε ολους πολυ σοβαρα το εξης.

    Δεν πρεπει επουδενι λογω να ενοχοποειται ολο το χωριο (εννοω αυτα τα 4-5 χωρια μονο που παιρνουν 10-20%).Αυτο ειναι αυτο που επιδιωκουν οι αυτονομιστες, να χωρισουν συναισθηματικα τον κοσμο των χωριων αυτων ανεξαρτητα τι ψηφιζει απο την Ελλαδα και το κρατος.

    Ειναι αληθεια οτι παλια υπηρξαν προβληματα στη συμπεριφορα του ελληνικου κρατους.Αυτα δε πρεπει να διαωνιζονται ουτε να αναπαραγονται.Αντιθετα πρεπει να αρθουν οποιες αδικιες ειχαν υπαρξει στο παρελθον.

    Οποιος εκθετει ενα χωριο οπου το 80-90% ψηφιζει ελληνικα κομματα και οχι τους αυτονομιστες ειναι ή βαλτος ή αθελα του παιζει το παιχνιδι ων Σκοπιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι αλήθεια ότι μετά το αποτέλεσμα τον Ευρωεκλογών διαμορφώνεται ένα νέο σκηνικό στο υπάρχον πρόβλημα.

    Οι ίδιοι οι Ντόπιοι δίγλωσσοι (πρώην Σλαβόφωνοι) έδωσαν την απάντηση. Ουσιαστικά το Ουράνιο Τόξο συνετρίβη.

    Εδώ έγκειται η λεπτότητα με την οποια όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να ερμηνεύσουμε το αποτέλεσμα. Από την μια ο πειρασμός είναι μεγάλος: 4-5 χωρια όπου το 10-20% ψηφίζει OT. Άντε σε 1 από αυτά πείρε 33%. Από εκεί και πέρα σχεδόν το απόλυτο κενό. Το τίποτα. Η όλη propaganda τον τελευταίων χρόνων (μέχρι και θεωρία πιθήκων πλάσανε) αυξάνει τον πειρασμό. Ο πειρασμός γίνεται μεγάλος να κατονομαστούν αυτά τα 4-5 ακριτικά χωρια στον συγκεκριμένο νομο.

    Από την άλλη όντως είναι άδικο να στοχοποιηθει ολόκληρο το χωριο όταν η μεγάλη πλειοψηφία δεν ψηφίζει το OT.

    Ο άνωθεν φίλος ανώνυμος έχει δίκαιο. Ας μην στοχοποιησουμε χωρια. Ας μην επαναλάβουμε κάποιες λανθασμένες πρακτικές του παρελθόντος. Ο Αριθμός 2594 είναι υπέρ αρκετός. Άλλωστε οι ακρότητες τον μέλλον του OT, ο αβάσιμος εθνικισμός, ο αποκρουστικός σοβινισμός και ο τερατόμορφος ρατσισμός τους αυτό που πέτυχε ήταν να απομακρύνει από την αγκαλιά τους σχεδόν όλους (τους ελαχιστους έτσι και αλλιώς) πρώην Σλαβόφωνους Ντόπιους υποστηρικτές τους.

    Το πρώτο ισχυρό πλήγμα εναντια στην propaganda τους έχει είδη επιτευχθεί. Ποσο γραφικοί φαντάζουν αυτοί που μέχρι και πριν 3-4 μέρες μιλούσαν για τουλάχιστον 200.000 καταπιεσμένους Εθνικά "Μακεδόνες"?

    Αρκεί βεβαια οι δίγλωσσοι Ντόπιοι από εδώ και στο εξής να απορρίψουν και την propaganda μέσω κάποιον πολιτιστικών συλλόγων που προωθείται από τα Σκοπια. Τραγούδια όπως αυτά που τραγουδούσανε σε πανηγύρι χωριου του Νομου Ημαθίας (Όχι Όχι Σέρβοι αλλα Makedontsi) τέλος.

    Όχι φυσικά γιατί δεν αρέσουν σε εμάς αλλα γιατί ουδεμία σχέση έχουν με την τοπική παράδοση. Δεν τραγουδιόταν από τους παππούδες τους. Γράφτηκαν στα ΣΚΟΠΙΑ πολύ αργότερα και είναι προπαγανδιστικά-σοβινιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σας και καλώς σας βρήκα!!! Συμμετέχοντας στο θέμα που συζητάτε, σας παραπέμπ εδώ http://candytetradio.blogspot.com/2009/07/blog-post_5290.html για να καμαρώσετε τις δόξες της μικρής και αθώας ολλανδέζας που βάλθηκε να ... μας βάλει μυαλό γιατί είμαστε, λέει, κουφιοκεφαλάκηδες. Καμαρώστε την!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Candy πολύ καλή η παρατήρηση σου όπως και το βιβλίο που μας φέρνεις. Η Κα Μπουσχόντεν έχει επιλεκτική μνήμη διότι ξεχνάει 4 βασικά πράματα σε ότι αφορά την μετανάστευση στην Ελλάδα.

    Το πρώτο είναι ότι η Ελλάδα κατά τις δεκαετίες του 70 και 80 δέχτηκε χιλιάδες πρόσφυγες από την Παλαιστίνη και τον Λίβανο χωρίς ΙΧΝΟΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ όπως προκλητικά αναφέρει στο ετεροβαρές άρθρο της.

    Το δεύτερο είναι ότι σύμφωνα με τα στατιστικά (τα μαγειρεμένα μάλιστα) η εγκληματικότητα στην Ελλάδα αυξήθηκε μετά την είσοδο των λαθρομεταναστών και αυτό είχε σαν αιτία φυσικά την αντίδραση του Ελληνικού λαού. Προφανώς η Κα Μπουσχόντεν δεν έμαθε να κοιμάται με ανοιχτές τις πόρτες στο σπίτι της μιας και ήρθε την δεκαετία του 90 στην χώρα μας.

    Το τρίτο και πιο βασικό είναι ότι ΚΑΙ οι μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς πλέον αντιδράνε σε αυτά τα φαινόμενα βίας που προκαλούν λαθρομετανάστες με τελευταίο παράδειγμα τον Άγιο Παντελεήμονα.

    Και τέταρτο και τελευταίο……ο μετανάστης προσαρμόζεται στην χώρα που τον φιλοξενεί και όχι η τοπική κοινωνία σε αυτόν. Τα εκατομμύρια Ελλήνων που μετανάστευσαν στο εξωτερικό προσαρμόστηκαν σύμφωνα με τα δεδομένα των εκεί κοινωνιών και για αυτό επιβίωσαν πολιτιστικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.