Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Η εφημερίδα της Αυστραλίας “The Age” ανακήρυξε τα Σκόπια… Πρωτεύουσα της Πατρίδας του Μέγα Αλέξανδρου!!

Το είδαμε και αυτό!
Τα Σκόπια… σημερινή πρωτεύουσα της Πατρίδας του Μέγα Αλέξανδρου!!
Η γνωστή εφημερίδα της Αυστραλίας “The Age”, σε άρθρο της για Τουριστικές Αποδράσεις στα Βαλκάνια, διαφημίζει ανάμεσα στις άλλες χώρες και κάποια…. “Μακεδονία”. (Σ: H Αυστραλία αναγνωρίζει τα Σκόπια επίσημα ως FYROM)

Σαν να μην έφτανε αυτό, το κατάπτυστο άρθρο που προφανώς σχετίζεται με συγκεκριμένη Διασπορά, κάποιας γνωστής Βαλκανικής χώρας στην Αυστραλία (Σημ: το κάτω κάτω… Φιλανδία όπως έλεγε και ο Λαζόπουλος, σας λέει τίποτα??) αναφέρει τα εξής εξοργιστικά:

Ο μεγάλος Μακεδόνας, Μέγας Αλέξανδρος θα γυρίζει στον τάφο του εάν έβλεπε τι έχει απομείνει απο την πρωτεύουσα της πατρίδας του σήμερα: Τα Σκόπια είναι μια απο τις πιο γκρίζες και χωρίς έμπνευση πόλεις.


Όπως ήταν επόμενο, ως πηγή στο τέλος αναφέρεται ένα απο τα γνωστά Σκοπιανά Τουριστικά Sites που καπηλεύονται με αναίσχυντο τρόπο την Ελληνική Ιστορία της Μακεδονίας, μην έχοντας φυσικά να διαφημίσουν τίποτα άλλο αξιόλογο απο την χώρα τους.

Τα κόκαλα του Μέγα Αλέξανδρου πάντως σίγουρα θα τρίζουν στον τάφο του εάν έβλεπε τα αίσχη που κάνουν κάποιοι τυχάρπαστοι Σλάβοι στο όνομα του!!

Μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε στέλνοντας ένα e-mail στον editor: letters@theage.com.au ή εναλλακτικά να επικοινωνήσετε χρησιμοποιώντας αυτήν την φόρμα επικοινωνίας.

1 σχόλιο:

  1. Σίγουρα κάποιο χεράκι σκοπιανικό έκανε τη δουλίτσα του
    Εύχομαι να υπάρξει ελληνική αντίδραση κ διορθωτικό άρθρο.
    Καλό θα ήταν να ενημερωθούν οι ελληνές που ζουν εκεί..ίσως κ να μπορούσαν να βοηθήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.