Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Είναι δυνατόν ο Σκοπιανός τύπος να ξέρει για τις επόμενες κινήσεις της Ελληνικής διπλωματίας και ειδικά για αντικατάσταση του Βασιλάκη;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τ/σ Kanal5 και το οποίο αναδημοσιεύει οι ανιχνεύσεις, η Αθήνα ζητά την αντικατάσταση του Έλληνα διαπραγματευτή, κ. Αδαμάντιου Βασιλάκη, και γι’ αυτό το λόγο ζητά την καθυστέρηση των διαπραγματεύσεων για το ζήτημα του ονόματος, τις οποίες ανακοίνωσε ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, κ. Νίμιτς, μετά την εκλογή νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τ/σ, αυτή τη στιγμή ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Παπανδρέου, έχει υπόψη του διάφορους Πρέσβεις οι οποίοι μπορούν να αντικαταστήσουν τον κ. Βασιλάκη, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρώην Πρέσβης της Ελλάδας στα Σκόπια και την Ουάσιγκτον, κ. Αλέξανδρος Μαλλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.