Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

Τάσος Παπαδόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Τι ήταν κι αυτό ρε παιδιά...όμως ελπίζω να υπάρξει ψυχραιμία.

    Θα με συγχωρήσετε αν κάνω μια άσχετη ερώτηση; Ακρίτα, είχες αναρτήσει παλαιότερα μια ελληνική κριτική του γνωστού βιβλίου του Bruce Clark "Twice a Stranger"; Αν όχι, γνωρίζεις καμμιά που πιθανόν να είναι αυτή που με ενδιαφέρει; ΔΕΝ ήταν εφημερίδας αλλά ήταν διαθέσιμη online, ίσως σε μορφή pdf. Την είχα ρίξει ένα βλέφαρο πριν από λίγο καιρό αλλά δε θυμάμαι που τη βρήκα. Ελλιπή στοιχεία αλλά θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.