Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΟΚΤΟΝΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΤο υπό έγκριση νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από τους μετανάστες θα μεταβάλει, εάν εγκριθεί, ριζικά τον χαρακτήρα και την φυσιογνωμία της ελληνικής κοινωνίας. Πρόκειται για ένα πανάθλιο, τυχοδιωκτικό εφεύρημα το οποίο επικαλείται ευγενείς σκοπούς, επιτυγχάνοντας τα εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα:

Α) Παγιώνει ένα καθεστώς άνευ όρων αποδοχής των γιγάντιων μεταναστευτικών ρευμάτων που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει στο μέλλον η χώρα μας. Ενώ η παρασιτική Ελλάδα ήδη καταρρέει εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά μην μπορώντας να εξασφαλίσει το μέλλον του ίδιου του ελληνικού λαού, οι κυβερνώντες ετοιμάζονται να προσθέσουν με τις μαζικές πολιτογραφήσεις επιπλέον εμπόδια σε οποιαδήποτε προσπάθεια υπέρβασης της βαθιάς κρίσης. Η πολιτική της ελληνοποίησης–εξπρές γίνεται προς το συμφέρον των ....
... πολυεθνικών, των κομματαρχαίων του ΠΑΣΟΚ και όλων εκείνων που θέλουν τη διαιώνιση ενός καθεστώτος μαύρης εργασίας και δουλοκτητικής εκμετάλλευσης των διαρκώς  νέων κυμάτων λαθρομεταναστών, που αναπόφευκτα θα φέρει, καθώς και της συμπίεσης προς τα κάτω των εργασιακών δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων.

Β) Ενθαρρύνει αντί να προλαμβάνει το ενδεχόμενο εμφάνισης πολιτιστικών συγκρούσεων μεγάλης κλίμακας στο εσωτερικό της ήδη σε κρίση ελληνικής κοινωνίας. Οι πολιτογραφήσεις-εξπρές που προβλέπονται, αφορούν κυρίως τα μαζικά κύματα ισλαμιστών μεταναστών, οι οποίοι μάλιστα προέρχονται από χώρες και περιοχές όπου αναπτύσσεται μια αντιδραστική και ανελεύθερη εκδοχή του Ισλάμ. Κανείς όμως δεν είναι διατεθειμένος να υπονομεύσει πολιτικές και πολιτιστικές κατακτήσεις που κέρδισε ο ελληνικός λαός με αγώνες και θυσίες, στ’ όνομα μιας κίβδηλης και ψευδεπίγραφης ανεκτικότητας. Ούτε βέβαια ξεχνάει κανείς πως η γειτονική, ιμπεριαλιστική Τουρκία χρησιμοποιεί συστηματικά ως στρατηγικό της χαρτί το Ισλάμ προκειμένου να παγιώσει τις σφαίρες επιρροής της σ’ ολόκληρα τα Βαλκάνια, υλοποιώντας τα νέο-οθωμανικά της σχέδια.

Γ) Εκμεταλλεύεται τα καθοριστικά για έναν λαό και μια πολιτεία ζητήματα της ιθαγένειας και της πολιτοφροσύνης για μικροκομματικούς και μικροεξουσιαστικούς σκοπούς, αδιαφορώντας πλήρως για τις τραγικές συνέπειες που το νομοσχέδιο θα επιφέρει. Οι εθνομηδενιστές ιθύνοντες της κυβέρνησης λειτουργούν ως μαθητευόμενοι μάγοι, παίζοντας με την φωτιά για μικροκομματικά οφέλη και εξουσιαστικές σκοπιμότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο εκλογικό κοινό, το οποίο θα είναι δεμένο μαζί τους με όρους πελατείας και πατρωνίας που θυμίζουν Μεσαίωνα.

Δ) Στο εσωτερικό της χώρας, δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να ταυτιστεί η δίκαιη και πλειοψηφική αντίθεση του ελληνικού λαού σ’ αυτές τις μεθοδεύσεις, με την άκρα δεξιά. Δεδομένης της εγκατάλειψης των λαϊκών συμφερόντων από την δήθεν αριστερά, και της σιγής ιχθύος που τηρεί η λεγόμενη κεντροδεξιά, το αποτέλεσμα είναι να ενισχύεται το δίπολο «εθνομηδενισμός»–«ρατσιστικός φασισμός»· μια τέτοια εξέλιξη έχει ευνοήσει σε όλο τον κόσμο τις δυνάμεις του κοσμοπολίτικου κεφαλαίου για την προώθηση των σχεδίων τους, μια και η ταύτιση με την άκρα δεξιά, χρησιμεύει παντού για να ενοχοποιεί και να ακυρώνει τα πλειοψηφικά αισθήματα των λαών.

Το νομοσχέδιο είναι απαράδεκτο και θα πρέπει να αποσυρθεί άμεσα. Είναι σαφές πως ο ελληνικός λαός αντιτίθεται δραστικά στα προτεινόμενα μέτρα. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να λάβει υπόψη την θέληση του ελληνικού λαού και να αποσύρει το υπό συζήτηση νομοσχέδιο άμεσα. Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να κινητοποιηθεί, συγκροτώντας ένα μαζικό κίνημα εναντίον του προτεινόμενου νομοσχεδίου.

Βέβαια, η επαγρύπνηση του ελληνικού λαού θα πρέπει να συνεχιστεί. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία είναι ήδη αποδεδειγμένα στα μάτια του ελληνικού λαού κυβέρνηση περιορισμένης ευθύνης, έχει ταχθεί μέσω του επικεφαλής της, Γιώργου Παπανδρέου από θέση αρχής υπέρ των πολυπολιτισμικών, εθνο-αποδομητικών εγχειρημάτων που προωθεί το κοσμοπολίτικο κεφάλαιο. Γι’ αυτό περιφέρεται στα διεθνή φόρα επιδεικνύοντας μπροστά στους επιχειρηματίες και τους πολιτικούς ταγούς της παγκοσμιοποίησης τα κατορθώματα της κυβέρνησής του, ακόμα και εάν αυτά υπονομεύουν καθοριστικά το μέλλον του ίδιου του λαού του.

Οι δυνάμεις της αποσύνθεσης δεν πρόκειται να επικρατήσουν. Κάθε λαός έχει δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, να καθορίζει ελεύθερα την φυσιογνωμία και τον χαρακτήρα του. Δεν θα μας αναγκάσουν τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων και των πολυεθνικών επιχειρήσεων στην υποταγή, προκειμένου να επωμιστούμε εμείς τα βάρη από τις γιγάντιες μετακινήσεις πληθυσμών που επιβάλουν οι ληστρικές τους δραστηριότητες. Ούτε βέβαια η χώρα μας θα γίνει άθυρμα για μερικά τσουβάλια ψήφων του κάθε ξιπασμένου πολιτικάντη.


Επιτέλους! Η Ελλάδα χρειάζεται μια ψύχραιμη και ρεαλιστική μεταναστευτική πολιτική, μια πολιτική που θα διεκδικήσει την ενσωμάτωση όσων μεταναστών είναι δυνατόν να ενσωματωθούν, με όρους ισότητας και αξιοπρέπειας, δίχως βεβαίως να υπονομεύεται το μέλλον της χώρας και του ελληνικού λαού.

Η ένταξη στο ελληνικό έθνος δεν γίνεται με ντιρεκτίβες των ποικιλώνυμων ΜΚΟ της Νέας Τάξης πραγμάτων, ούτε με φιρμάνια της σατράπηδων που μας κυβερνούν. Είναι ζήτημα αφομοίωσης της ελληνικής παιδείας και πολιτισμού, αλλά και το να ταυτίσει κάποιος τη μοίρα του με τη μοίρα αυτού εδώ του λαού. Υπ’ αυτήν την έννοια είμαστε όντως διατεθειμένοι να συζητήσουμε και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες μιας σταδιακής ενσωμάτωσης, όλων εκείνων που όντως συμμερίζονται κοινές αξίες μαζί μας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα δεχθούμε να αποβεί αυτή ένα χυδαίο άλλοθι για την ολοκληρωτική διάλυση της χώρας μας… 


18 σχόλια:

 1. Akrita συμφωνω μαζι σου αλλα δεν γινεται τωρα τιποτα ειναι φοβαμαι αργα. Απο την στιγμη που βγηκε ο γεωργακης στην εξουσια ηταν και αναμενομενος αυτος ο εθνομηδενισμος. Φανηκε και απο την στιγμη που εβαλε την Δραγωνα στο υπουργειο παιδειας.

  Ολοι αυτοι του Πασοκ (οπως και του Συριζα και των ψευτοοικολογων πρασινων) το παιζουν "αντιρατσιστες" εις βαρος των πραγματικων κατοικων της χωρας. Ειναι υποκριτες δεν αγαπανε την Ελλαδα και ειναι αδιαφοροι για τις συνεπειες που μπορει να εχει αυτο το "βαφτισμα" των ξενων στο μελλον για εμας τους γηγενης κατοικους αυτης της χωρας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 1:58 μόνο με αγώνες κατάφερε το Ελληνικό έθνος να επιβιώσει. Όπως βγάλαμε Λεωνίδες έτσι βγάλαμε και Εφιάλτες. Για αυτό πρέπει να δώσουμε τον αγώνα με όποιον τρόπο μπορούμε στα πλαίσια της δημοκρατικής νομιμότητας φυσικά.
  Ήδη μόλις ψηφισθεί ετοιμάζονταο προσφυγές τόσο εδώ αλλά και στην ΕΕ.
  Ξέρεις μόλις οι Ευρωπαίοι μόλις ακούσουν ότι θα δώσουμε 1 εκ Ευρωπαικές ιθαγένειες και καταλάβουν τι κερκόπορτα ανοίγει το εθνοκτόνο νομοσχεδιο του ΠΑΣΟΚ θα...αντιδράσουν ανάλογα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μάλλον σε άλλη Ευρώπη ζει ο Συνασπισμός. Σε άλλη πραγματικότητα, γενικώς.

  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=9188844

  "Οχι στις ακροδεξιές φωνές"

  Ο ΣΥΝ καλεί την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει απέναντι στις πιέσεις των «ακροδεξιών και ρατσιστικών φωνών».

  30/12/2009

  «Τα στοιχειώδη και αυτονόητα που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών και το δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές συναντούν τη λυσσαλέα αντίδραση ακραίων αντιδραστικών κύκλων της πολιτικής μας ζωής», τονίζει ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ Π. Σκουρλέτης και καλεί την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει απέναντι στις πιέσεις των «ακροδεξιών και ρατσιστικών φωνών».

  «Η κυβέρνηση οφείλει, όχι μόνο να μην υποχωρήσει απέναντι στις πιέσεις των ακροδεξιών και ρατσιστικών φωνών ακυρώνοντας ρυθμίσεις που ισχύουν εδώ και δεκαετίες στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά πρέπει να προχωρήσει με πιο τολμηρά βήματα στην τελική διαμόρφωση του νόμου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

  «Η ελληνική κοινωνία, στο μεγαλύτερό της μέρος, έχει αποδείξει ότι αποδέχεται και μπορεί να συμβιώνει με τους μετανάστες συνανθρώπους μας», συμπληρώνει ο κ. Σκουρλέτης και καταλήγει: «Η χώρα μας δεν μπορεί να παραμένει ουραγός στα ζητήματα της μεταναστευτικής πολιτικής».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν ψηφιστεί τώρα τέτοιο νομοσχέδιο, θα επιβαρυνθούν άμεσα τα οικονομικά μας. Πρέπει να παιχτεί και αυτό το χαρτί στην ΕΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Στάθη η ανάλυση του Χρήστου Γιανναρά που έδωσε σε συνεντεύξη του στον Σκαι λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα ΝΑΖΙ τα λέει όλα.
  Άλλωστε και αυτοί περιμένουν να πάρουν ψήφους από τους μετανάστες...ότι αφήσει το ΠΑΣΟΚ βέβαια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γράφεις Ακρίτα οτι μόλις μάθουν οι Ευρωπαίοι για το νομοσχέδιο σχετικά με την ιθαγένεια θα αντιδράσουν ανάλογα. Αν κρίνω βάσει του τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, μάλλον συγχαρητήρια θα του δώσουν του Γιώργου οι Ευρωπαίοι.

  http://blogs.eliamep.gr/triandafyllidou/i-defteri-genia-metanaston-stin-evropi/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μιχάλη εκτός από τον χρόνο διαμονής οι Ευρωπαίοι βάζουν και άλλα κριτήρια όπως η φορολογική ενημερότητα, η ασφαλιστική κάλυψη, η κοινωνική ένταξη, η γνώση ιθαγενούς πολιτισμού κλπ. Η Τριανταφυλίδου ανήκει και αυτή στο κλάμπ του εθνομηδενισμού όπου πιστεύει το έθνος γεννήθηκε από το κράτος. Όταν η E.E. δίνει στα 5 χρόνια διαμονής άδεια επί μακρόν διαμένοντος με τα γνωστά κριτήρια μην περιμένεις να είναι και τα κριτήρια των μελών πιο ελαστικά.
  Εκεί δεν κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Για να μείνει κάποιος νόμιμα στην Ελλάδα πρέπει να είναι και ασφαλισμένος αλλά και να έχει ασφαλιστική ενημερώτητα. Επίσης πρέπει να παρουσιάζει εισόδημα και κατά συνέπεια να υποβάλλει φορολογική δήλωση, σε διαφορετική περίπτωση δεν παίρνει άδεια παραμονής. Το νομοσχέδιο τέτοιους μετανάστες αφορά, όχι αυτούς που περιφέρονται στην ομόνοια παράνομα και δεν ξέρουν καν Ελληνικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πραγματικά δεν το χωράει ο νους μου - τόσο καιροσκόποι είναι οι περισσότεροι πολιτικοί μας? κανένα ηθικό στοιχείο? Ελπίζω η αντίδραση μας να έχει απήχηση και ουσία.....
  Ελπίζω να μην περάσει το νομοσχέδιο - φοβάμαι όμως ότι ένα τόσο άθλιο νομοσχέδιο μάλλον είναι προπομπός τακτικής αναδίπλωσης που θα μας φέρει ένα λιγότερο χάλια νόμο - με την ίδια ουσία όμως - και όλοι θα είμαστε χαρούμενοι, μέχρι να καταλάβουμε τι πάθαμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Μιχάλη μιλάμε για απόδοση ιθαγένειας και το τι ζητούν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και όχι τα "κριτήρια του νόμιμου μετανάστη" που στην ουσία είναι λαθραίος. Τα δικά μας κριτήρια είναι τύπου Μοζαμβίκης (αν και αυτή είναι σε καλύτερη θέση από εμάς σε ότι αφορά την διαφθορά).

  Και εν πάση περιπτώση το νομοσχέδιο δεν αναφέρει ότι πρέπει να πληρεί τις διατάξεις του Π.Δ. 150/2006 για ευνόητους λόγους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Βγηκε θεμα και στις ειδησεις του ΑΝΤ1 με τον τιτλο: "Ακραιες φωνες αντιδρουν στο νομοσχεδιο ιθαγενειας των μεταναστων"

  Κανουν καλη προπαγανδα και τα ΜΜΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. http://ventetta.blogspot.com/2009/12/blog-post_4039.html

  Πιέστε τον Αντώνη Σαμαρά για δημοψήφισμα-Αναρτήστε το όλοι να γίνει ομοβροντία
  30.12.09

  ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑ.
  ΕΥΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
  ΟΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
  http://www.facebook.com/pages/Antonis-Samaras-/44641079260
  http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=147675798970

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ακρίτα αν σε ενοχλεί η γλώσσα που χρησιμοποιώ για το Ράπτη (κι ας την αξίζει) τουλάχιστον βάλε το σύνδεσμο από το albanians.gr.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Θυμίστε μου:

  * Στην πρόσφατη ομιλία του στη ΔΕΘ, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, δεν υποσχέθηκε ότι θα κάνει την Ελλάδα «Δανία του Νότου»?


  Αντιγράφω από το http://www.newstime.gr


  Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Δανού σκιτσογράφου Κουρτ Βέστεργκορντ, που με τα σκίτσα του στη δανέζικη εφημερίδα Ζίλανς Πόστεν για τον Μωάμεθ, το 2005, είχε προκαλέσει την οργή των μουσουλμάνων, και ενός αστυνομικού κατηγορείται 28χρονος Σομαλός που εισέβαλε στο σπίτι του σκιτσογράφου το βράδυ της Παρασκευής.


  Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο σπίτι του Κουρτ Βέστεργκορντ στο Όρχους της Δανίας, όταν ο νεαρός εισέβαλε με μια ΑΞΙΝΑ και ένα ΜΑΧΑΙΡΙ ζητώντας "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" και "ΑΙΜΑ". Ο 74χρονος σκιτσογράφος πρόλαβε να κλειδωθεί στο δωμάτιο ασφαλείας που διαθέτει και από εκεί ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν η αστυνομία έφτασε επί τόπου, ο ύποπτος επιχείρησε να επιτεθεί, με αποτέλεσμα να δεχθεί τα πυρά ενός αστυνομικού στο χέρι και το γόνατο.

  Ο δράστης, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο στο δικαστήριο του Όρχους προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες, τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση διάρκειας τουλάχιστον τεσσάρων εβδομάδων και πρόκειται να περάσει στην απομόνωση τις πρώτες δύο εβδομάδες.

  Σύμφωνα, πάντως, με τις υπηρεσίες πληροφοριών της Δανίας,ο δράστης πρόσκειται στους ισλαμιστές Αλ Σεμπάμπ της Σομαλίας και έχει δεσμούς με την Αλ Κάιντα της Ανατολικής Αφρικής.

  Την απόπειρα δολοφονίας χαιρέτισε σήμερα η σομαλική ισλαμική παράταξη Αλ Σεμπάμπ, προσπαθώντας στο μεταξύ να κρατήσει αποστάσεις από πληροφορίες που φέρουν τον νεαρό δράστη να συνδέεται μαζί τους.

  "Χαιρετίζουμε το επεισόδιο στο οποίο ένας νεαρός Σομαλός μουσουλμάνος επιτέθηκε στο διάβολο που προσέβαλε τον προφήτη Μωάμεθ", δήλωσε ο εκπρόσωπός της στο Μογκαντίσου Σεΐχ Αλί Μουχάμαντ Ράτζε και τόνισε: "το επεισόδιο αυτό δεν μπορεί να συνδεθεί μόνο με τους Σεμπάμπ ή με κάποια άλλη οργάνωση. Είναι καθήκον ΟΛΩΝ των μουσουλμάνων να ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ την ΠΙΣΤΗ τους και τον ΠΡΟΦΗΤΗ", πρόσθεσε. "ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ να ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ όπως αυτός ο διαβολικός Δανός ή άλλους όπως ο Σαλμάν Ρούσντι που προσέβαλαν τη θρησκεία μας και τον προφήτη", κατέληξε.

  Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέστεργκορντ, ο οποίος έχει δεχθεί πολλές απειλές τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία, ενώ τον Οκτώβριο το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ είχε ανακοινώσει τη σύλληψη δύο υπόπτων με την κατηγορία ότι προετοίμαζαν επίθεση κατά των γραφείων και των εργαζομένων της εφημερίδας Ζίλανς Πόστεν.
  **Το νομοσχέδιο αυτό, λοπόν, δεν μπορεί να γίνει δεκτό. Εδώ καλά-καλά δεν ξέρουμε πόσοι είναι οι μετανάστες. Στην τελευταία απογραφή είχανε βγει στις παραλίες και στα βουνά(!)για να μην τους βρουν.

  ***Εγώ μάλιστα προτείνω μια και θα μαζευτούμε,(γιατί το δημοψήφισμα ΘΑ ΓΙΝΕΙ!) να βάλουμε υπό την κρίση του Λαού και άλλα ζητήματα. Είναι μοναδική ευκαιρία, μια στα 35 χρόνια, να εκφραστεί άμεσα και ελεύθερα ολόκληρη η Βάση, μακριά από κόμματα και ιδεολογίες. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα -που λέει και η διαφήμιση!

  Ζητώ λοιπόν εκτός από το Δημοψήφισμα για την απόδοση Ιθαγενείας στους μετανάστες,

  παράλληλα να γίνει και

  -Δημοψήφισμα για σύνθετη ονομασία στα Σκόπια
  -Δημοψήφισμα για την κατάργηση του Ασύλου
  -Δημοψήφισμα για την κατάργηση Θρησκευτικών Συμβόλων

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.