Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ Μακεδόνες και ΟΧΙ "εθνικά" Μακεδόνες



Μakedonas82 Team
Όποιος διαφωνεί περιμένουμε να μας διαψεύσει...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Σκοπός φλογέρας-Κουζιώρτης
Μάρενα- με φλογέρα-Π.Τάντσης
Λεβέντικος Φλώρινας-Απο τα παιδιά της Βεύης

14 σχόλια:

  1. Μια πολύ καλή δουλειά του Μακεδόνας82.

    θέλω μόνο να σταθώ στο θέμα της γραφής, δηλαδή οι Μακεδόνες σε τι γραφή γράφανε.

    Ένα μόνο να προσθέσω στο θέμα αυτό.

    Ο γιος μου και εγώ, όπως και όλοι οι πρόγονοί μας, γράφουμε στο ίδιο αλφάβητο που έγραφε ο Μακεδόνας βασιλιάς Φίλιππος ο Β΄ και ο Μέγας Αλέξανδρος.


    Στην Μακεδονία εδώ και 3.οοο χρόνια η γραφή ήταν ελληνική. Ας μου πει κάποιος αν ξέρει ένα σλαβικό μνημείο ή μια σλαβική επιγραφή!!!.


    Η Σλαβική γραφή, η Κυριλλική είναι Θεσσαλονίτικη, μακεδονική εφεύρεση του 8ο μ.Χ αιώνα, του Κυρίλλου και του Μεθοδίου (κοίτα ανάρτηση μου).


    Είναι η γραφή που εκπολίτισε του Σλάβους. Είναι η γραφή των Στάρετς ,του Ντοστογιέφσκι και των ρωσικών φυσικών επιστημόνων που άλλαξε την σύγχρονη Ιστορία.


    Ο Κωνσταντίνος(Κύριλλος) είπε στον βυζαντινό αυτοκράτορα Μιχαήλ τον 3ο που του ανέθεσε την κατασκευή αλφαβήτου για του απολίτιστους σλάβους:


    «Πολιτισμός χωρίς αλφάβητο και βιβλία είναι σαν να γράφεις στο νερό!!!!»



    Κάποια ομάδα αυτοπροσδιοριζούμενη ως ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ έγραφε για αιώνες πάνω στο νερό.



    Θεωρώ ότι η συνεισφορά των δύο αυτών μακεδόνων μοναχών είναι παραγνωρισμένη και υποβαθμισμένη.


    Από την Θεσσαλονίκη (ΟΧΙ ΣΟΛΟΥΝ) ξεκίνησε κυρίες και κύριοι η μοναδική Σοβιετική- Ρωσική Επιστήμη. Οι Ρώσοι οφείλουν πολλά σε αυτούς τους έλληνες μακεδόνες μοναχούς.



    Ας αμφισβητήσει κάποιος άθεος την προσφορά της βυζαντινής εκκλησίας στον εκπολιτισμό των Σλάβων.



    Και ας αμφισβητήσει κάποιος ότι ο Κύριλλος και ο Μεθόδιος ήταν βυζαντινοί Μοναχοί;



    Παρόλα ταύτα για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η γραφή αυτή η κυριλλική εισήχθη στην Μακεδονία το 1870 με την βουλγάρικη Εξαρχία. ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ. Δεν υπήρχε για χίλια χρόνια στην Μακεδονία. Ήταν άγνωστη γραφή.


    Δύο γραφές υπήρχαν για λίγα χρόνο παράλληλες και σαν δεύτερες στα 3.οοο χρόνια μακεδονικής ελληνικής παράδοσης με την ελληνική. Η λατινική, στην περίοδο της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, υπάρχουν και μνημεία, και η αραβική στην περίοδο της τουρκοκρατίας.


    Η πρώτη (αποτυχημένη) προσπάθεια εισαγωγής του γραπτού σλαβικού λόγου έγινε το 1925 με το ABECEDAR το οποίο ήταν όμως ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.



    Η δεύτερη προσπάθεια γίνεται επί των ημερών μας με την έκδοση του ABECEDAR από το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ τώρα επιτέλους μετά από 140 χρόνια (από την βουλγάρικη Εξαρχία) στα κυριλλικά.




    Το λέω με λίγο ειρωνεία, αλλά μετά 3.000 χρόνια ελληνικής παρουσίας στην Μακεδονία ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ αυτή η ξένη γραφή. Ποιόν πολιτισμό απεικονίζει;


    Τον μακεδονικό ή το σλαβικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φράση "Είμαστε Έλληνες Μακεδόνες και όχι <> Μακεδόνες" δεν εξυπηρετεί την αλήθεια.
    Μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και ίσως χρησιμοποιείται ήδη) από τους σλαβοβούλγαρους ως επιχείρημα για την κατοχύρωση του όρου "εθνικά" ως επαρκούς διαχωρισμού. Αυτό επιδιώκουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσε να αντικατασταθεί από την "Είμαστε Μακεδόνες, είμαστε Έλληνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σωστό είναι να αναφερόμασυε ως Μακεδόνες Έλληνες, και όχι Έλληνες Μακεδόνες. Ο λόγος είναι απλώς. Όταν λές Μακεδόνας Έλληνας, σημαίνει ότι το σύνολο είναι το "Έλληνας" και το υποσύνολο είναι το "Μακεδόνας". Συνεπώς, υπάρχουν και Νησιώτες Έλληνες, Βλάχοι Έλληνες, Κρητικοί Έλληνες κλπ. Το αντίθετο σημαίνει ότι υπάρχουν π.χ. Έλληνες Μακεδόνες, όπως και Σλάβοι Μακέδόνες, Βούλγαροι Μακεδόνες και δεν ξέρω τι άλλο. Προσοχή λοιπόν σε όλους, είναι πολύ κρίσιμο και σοβαρό θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχετε μπερδεψει την βουρτσα με την μπατανοβουρτσα.η μακεδονια ειναι μια ελληνικη και δεν χρειαζονται αλλοι προσδιορισμοι.τα υπολοιπα ειναι εκ του πονηρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύμφωνω εν μέρει ότι ο προσδιορισμός Έλληνας Μακεδόνας είναι κάπως άστοχος (σαν να λέμε Αμερικανός Καλιφορνέζος). Επιπλέον έχει δώσει λαβές για ποικίλες παρερμηνείς και διαστρεβλώσεις. Προσωπικά θα τον χρησιμοποιούσα μεν παντα όμως σε εναλλαγή με το Μακεδόνας σκέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τους λίγους, μεγάλους και πάνοπλους εχθρούς της προηγούμενης εποχής πήγαμε στους εχθρούς που μας "χτυπούν" στην καθημερινότητά μας. Σε πολλούς και μικρούς "εχθρούς", εξίσου επικίνδυνους. Που μπορούν και έρχονται ύπουλα μέσα στα σπίτια μας. Που μπαίνουν στα σαλόνια μας. Που διαβρώνουν συνειδήσεις. Που αλλοιώνουν τρόπους σκέψης. Που αλλάζουν τα πρότυπά μας. Που μας χειραγωγούν και μας παραδίδουν σε "εμπόρους" όλων των ειδών.
    Σήμερα οι εχθροί της Δημοκρατίας χρησιμοποιούν την τεχνολογία. Τα ΜΜΕ και το ίντερνετ είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ' ό,τι φαίνονται. Πίσω από τα "ανώδυνα" και τα "γυαλιστερά", που μας προβάλουν "δωρεάν", κρύβονται συμφέροντα τεράστια. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την ισοπέδωση των εθνικών κρατών. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την αποκτήνωση του ανθρώπου. Από τη μετατροπή του σε ένα απλό καταναλωτικό ζώο χωρίς πατρίδα και πολιτισμό.
    Παναγιώτης Τραϊανού
    ΣΧΟΛΙΟ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥ)ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ...Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ Κ.Λ.Π ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!! ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

    ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNETIKH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ KAI ΑΠΟ ΛΑΪΚΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ.

    Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Anonymos 21 Febrouariou, 2010, 1:27 mm:

    Το σωστό είναι να αναφερόμασυε ως Μακεδόνες Έλληνες, και όχι Έλληνες Μακεδόνες. Ο λόγος είναι απλώς. Όταν λές Μακεδόνας Έλληνας, σημαίνει ότι το σύνολο είναι το "Έλληνας" και το υποσύνολο είναι το "Μακεδόνας".

    AMIN file kai patriwti! To lew gia xronia auto.
    AMIN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ Μακεδόνες όπως οι ΕΛΛΗΝΕΣ Θρακιώτες ΕΛΛΗΝΕΣ Κρητικοί,οι ΕΛΛΗΝΕΣ Θεσσαλοί και ούτο καθ εξής...ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...
    Αυτό σημαίνει ο τίτλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή, makedona82, τον έχουμε τον προσδιορισμό μας που μας ξεχωρίζει από τους "εθνικά" Μακεδόνες!
    Δηλαδή τους λες : Η δική μας είναι η Ελληνική Μακεδονία, η δική σας είναι η Μακεντόνια και είστε (έστω και σε εισαγωγικά) "εθνικά" Μακεδόνες.
    Ε, μετά πως να μας καταλάβουν οι ξένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 3:04
    Πολύ έξυπνος είσαι στον γραπτό λόγο,αλλα δεν ψαρώνουμε!
    Είπαμε όποιος ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...οι υπόλοιποι ας αρχίσουν να ψάχνουν το θέμα όπως κάνουμε εμείς εδώ και 10 χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε ανώνυμε 22 Φεβρουαρίου 2010 3:04 π.μ.

    Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες. Συμφωνώ απόλυτα με τον Μακεδόνα82. Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ.

    Υπάρχει ένα μεταβυζαντινό γένος το οποίο δεν τούρκεψε και το οποίο ΣΥΝΘΕΣΕ το σύγχρονο Ελληνικό κράτος.

    Το γένος αυτό όπως είναι ένα Μωσαϊκό αποτελείτε από πολλά κομμάτια. Είναι οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Βλάχοι Κρητικοί Θρακιώτες Πομάκοι Μακεδόνες Πόντιοι Μικρασιάτες…….

    Όλοι εμείς είμαστε ΙΣΟΤΙΜΑ Έλληνες και θα είμαστε.
    Επομένως ο προσδιορισμός ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ δεν αποκλείει και δεν προσδιορίζει και δεν αποκλείει αυτόματα ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ή ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ.

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    Γιαυτό το σύνθημα μου είναι "Η Μακεδονία δεν είναι ελληνική αλλά ΕΛΛΑΔΑ".

    Ανθέλληνες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.

    Σε μια χώρα όμως δεν μπορείς να αναγνωρίσεις Ομάδα ανθρώπων που δρουν ενάντια στην ΣΥΝΟΧΗ της κοινωνίας.

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, λοιπόν.
    Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι οι σλαβοβουλγαρομακεδόνες μπορούν να λένε ότι με τον όρο "εθνικά Μακεδόνες" υπάρχει σαφής προσδιορισμός και άρα δεν χρειάζεται να υποχωρήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έλληνες Συμπατριώτες… όσον αφορά το Μακεδονικό, το να προσπαθούμε να επαναπροσδιορίσουμε ή να διευκρινίσουμε το πώς να αποκαλούμαστε ή όχι, αποτελεί μέρος του σχεδίου αλλοτρίωσης των Ελλήνων. Είτε μιλάμε για Έλληνες Μακεδόνες είτε για το αντίστροφο μιλάμε για τον ίδιο λαό, το ίδιο έθνος, την ίδια εθνική ταυτότητα. Οι Έλληνες ξέρουμε ποιοι είμαστε και πού ανήκουμε.

    Αυτό που ουσιαστικά πρέπει να μας απασχολεί είναι να μη συμπεριληφθεί στο όνομα των Σκοπίων κανένας όρος που να υποκλέπτει ιστορικά στοιχεία ή δεδομένα από τον πολιτισμό μας. Το «Μακεδονία» στο όνομα Π.Γ.Δ.«Μ.» ήδη κακώς χρησιμοποιείτε έστω και αναφορικά. Το ότι η δωρισμένη γεωγραφική τους θέση είναι τέτοια όπου κάποτε ήταν μέρος της Μακεδονίας στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι και οι ίδιοι ήταν ανέκαθεν αυτόχθονες στην περιοχή, καθώς αποδεικνύεται από τη γραφή, την ομιλία, τις πολιτισμικές τους συνήθειες και τάσεις τους όπου ήταν συνεχώς εναλλακτικές όσον αφορά τις πεποιθήσεις τους ( άλλοτε Σέρβοι , άλλοτε Βούλγαροι και άλλοτε Γιουγκοσλάβοι) . Άρα κατά συνέπια δεν δικαιούνται να χρησιμοποιούν ούτε στο ελάχιστο το όνομα αυτό.

    (Χαριτολογώντας).
    Με την ίδια λογική θα αλλάζαμε και εμείς το όνομα της χώρας σε Ελληνικό Βυζάντιο ούτος ώστε σιγά..σιγά να αρχίσουμε να διεκδικούμε και πάλι όλα τα βαλκάνια, την Κων/πολη , την ευρύτερη Μ. Ασία, τα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και πάει λέγοντας, στηριζόμενοι στο ότι κάποτε όλο το βυζάντιο μιλούσε Ελληνικά, όπου υπάρχουν επιγραφές και ευρήματα στα ελληνικά που το αποδεικνύουν κτλ. κτλ.
    Γίνετε να κάνουμε κάτι τέτοιο; ΟΧΙ δεν γίνετε… και ούτε το θέλουμε…

    Το κακό με το ξεπούλημα του ονόματος ξεκίνησε από το 1993, όπου το δέχθηκε η Ελληνική κυβέρνηση κάτω από το τραπέζι, επί Μητσοτάκη δια μέσου των Ελληνικών λόμπυ στην Αμερική, και τώρα το φυσάμε και δεν κρυώνει.
    Το όνομα Μακεδονία είναι Ελληνικό και ανήκει μόνο στην Ελλάδα.

    Άρα πρέπει να απαιτήσουμε να αλλάξει το όνομα ριζικά χωρίς καμία αναφορά και υποχώρηση επί του θέματος.


    Έλληνες Ενωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.