Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Εφαρμογή νόμου για τους λαθρομετανάστες που ξεσηκώνει αντιδράσεις στην Βρετανία

Θύελλα αντιδράσεων ξεσηκώθηκε στην Βρετανία μετά από νόμο του 2003 που ξεκινά φέτος να τίθεται σε ισχύ, ο οποίος (άκου Πρωθυπουργέ) επιτρέπει σε λαθρομετανάστες (οι οποίοι απελαύνονται κανονικά) να παραμείνουν στη χώρα και να χρησιμοποιούν το σύστημα δημόσιας υγείας και την υπηρεσία κοινωνικής στέγασης, εάν αποδείξουν ότι βρίσκονται παράνομα στη χώρα για .....14 συναπτά έτη!

Και αυτός ο νόμος κρίνεται από όλο τον λαό και την αντιπολίτευση ως "καταστροφικός" και "απαράδεκτος" γιατί μπορεί απλά να δώσει δικαίωμα νομιμοποίησης ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες λαθραίους...

Πολλές εφημερίδες όπως η Telegraph έχουν μεγάλη αναφορά στο θέμα και οι Βρετανοί έχουν ξεσηκωθεί για να μην περάσει.

Συγκρίνετε απλά με το τί πάει να περάσει στην Ελλάδα η πολυπολιτισμική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα το συζητάμε και με το τί θεωρείται στην Ευρώπη "καταστροφικό"... Και φανταστείτε ότι αυτός ο νόμος στην Βρετανία θα τους επιτρέπει απλά να παραμείνουν! Ούτε καν θα τους νομιμοποιεί!!!

Πιο τραγική και αυτοκαταστροφική χώρα από την Ελλάδα δεν υπάρχει στον πολιτισμένο κόσμο!!!

http://www.antistasi.info/forum/showthread.php?t=294


http://www.immigrationmatters.co.uk/thousands-of-illegal-immigrants-win-right-to-stay-in-britain-under-14-year-rule.html

3 σχόλια:

  1. "Πιο τραγική και αυτοκαταστροφική χώρα από την Ελλάδα δεν υπάρχει στον πολιτισμένο κόσμο!!!"

    Με τους αχρηστους που ψηφιζουμε για πρωθυπουργους καλα να παθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πας στη Βρετανία, θα δεις μια ωραία "πολυπολιτισμικότητα", ουουου! Οδηγοί λεωφορείων, ψιλικατζήδες και υπάλληλοι σούπερ-μάρκετ, 90% Ινδοί-Πακιστανοί-Αφρικανοί. Ενσωμάτωση σου λέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στάθη το London πλέον το ονομάζουν οι ίδιοι οι Βρετανοί Londonistan. Δεν είναι τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.