Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Η χαμένη τιμή των Ελλήνων

(Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ" Κυριακή 6 Ιουνίου 2010)
Γράφει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Κωνσταντίνος Ρωμανός

Ο Σημίτης έδωσε και πάλι τη βασική φόρμουλα για την ανθρωπολογική μετάλλαξη των Ελλήνων όταν είπε ότι το κύριο εμπόδιο στην ανάπτυξη ήταν η ιδιαιτερότητα των Ελλήνων. Να παρατηρήσουμε εδώ ότι δεν αναζήτησε την αιτία της "κακοδαιμονίας" μας σε κάποιο επιμέρους συστατικό στοιχείο της ελληνικής ταυτότητας (π.χ την Ορθοδοξία ή τον κοραϊσμό ή τον ραγιαδισμό, τον ατομικισμό κ.λ.π) το οποίο εξοβελίζοντας θα μπορούσαμε να ελπίσουμε σ΄ένα πιο θετικό μέλλον.

Όχι, ολάκερη η ιδιαιτερότητα των Ελλήνων, δηλαδή ότι συνιστά την ελληνικότητα αυτήν καθαυτήν μπήκε στο στόχαστρο του "εκσυγχρονιστικού" λόγου. Το στοίχημα ήταν οι έλληνες να πάψουν να είναι Έλληνες προκειμένου να... προοδεύσουν. Η πρόοδος, η ανάπτυξη, ο εκσυγχρονισμός ήταν ο προβαλλόμενος στόχος. Η ανθρωπολογική μετάλλαξη των Ελλήνων, το μέσον για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Από την αρχή της διακυβέρνησης Σημίτη ως σήμερα η αποελληνοποίηση της Ελλάδος έγινε στην αρχή ψιθυριστά, αργότερα φωναχτά, αλλά πάντα με συνέπεια και αμείωτη ένταση. Το μεσοδιάστημα της κυβέρνησης των συντηρητικών δεν άλλαξε τίποτα στη ροή αυτή των πραγμάτων.Μάλιστα συνέτεινε, μπορεί να πεί κανείς, στην απρόσκοπτη λειτουργία του σχεδιασμού αποδόμησης του έθνους με το να ...
 δεσμεύσει ένα πατριωτικό δυναμικό το οποίο, χωρίς τη χειραγώγηση των συντηρητικών, θα μπορούσε να είχε απειλήσει τους ανθελληνικούς σχεδιασμούς.

Έτσι π.χ η εκδηλωθείσα αντίσταση του λαού στην παραποίηση της ιστορίας στα νέα σχολικά βιβλία των ετών 2006-2007 έσβησε πρόωρα μόλις η κυβέρνηση έκανε τον απλό ελιγμό να αποσύρει ένα και μόνο βιβλίο (απο τις εκατοντάδες) από την κυκλοφορία και την αρμόδιο υπουργό απο την υπηρεσία.

Η μεθοδολογία της εθνοκτονίας με επιστημονική συνέπεια επικεντρώθηκε στους δύο κεντρικούς άξονες αναπαραγωγής μιας ανθρώπινης κοινωνίας, την παιδεία και την δημογραφία.

Με άκρα μυστικότητα επετεύχθη η


αλλαγή των περιεχομένων της σχολικής παιδείας και η
ιδεολογική μετατόπιση της κατεστημένης ακαδημαϊκής και πολιτικής νομενκλατούρας με τους συμπληρωματικούς στόχους να
αμφισβητηθεί η ελληνικότητα αφενός και να
γίνει αποδεκτός ως τετελεσμένο γεγονός ο εποικισμός της σκόπιμα αφύλακτης χώρας απο εκατομμύρια λαθρομετανάστες αφετέρου

Όπως ήταν προβλεπόμενο, η εισαγωγή σε μεγάλη κλίμακα των τελευταίων στα ελληνικά σχολεία θα έκανε επιτακτική πλέον και νόμιμη τη μετάλλαξη της εθνικής παιδείας σε πολυεθνική (Η μαζική εισαγωγή λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία ήταν βεβαίως αντισυνταγματική εφόσον το Σύνταγμα καθορίζει ότι η παιδεία είναι δωρεάν και υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες - αποκλείοντας έτσι τους μη Έλληνες). Ταυτόχρονα θα παγίωνε την εθνογραφική αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού προσφέροντας "πατημα" για την ελληνοποίηση των ξένων μόλις θα έφταναν στην ηλικία των 18 ετών.

Η ελληνοποίηση με τη συνακόλουθη αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας έγινε τον Μάρτιο του 2010 απο την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ολοκληρώνοντας την προηγηθείσα νομιμοποίηση της ΝΔ του τέλους του 2008 (καθεστώς του "επι μακρόν διαμένοντος").

Η νεοταξική αριστερόστροφη προπαγάνδα για την καλλιέργεια οικειοφοβίας, δηλαδή απο μάκρυνσης απο την ελληνικότητα με τη συνακόλουθη απαίτηση να αλλοτριωθούμε αγκαλιάζοντας τον "Άλλο" ως "διαφορετικότητα", αποτελεί δυστυχώς χρόνια τώρα μια θλιβερή σταθερά της καθημερινότητας του Έλληνα. Είναι η ίδια προπαγάνδα που απαντάται ως γκράφιτι των Εξαρχείων, ως ανάλυση των ΜΜΕ και ως διδακτικό περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων.

Συνοψίζεται στις παροτρύνσεις να μην είμαστε "ξενοφοβικοί" (παραβλέποντας ότι καθόλου δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του ξένου που μπήκε από το παράθυρο), να μην είμαστε "ρατσιστές" (δηλαδή να αδιαφορήσουμε για τους προγόνους, το γένος και τη φυλή μας) και να μην είμαστε "εθνικιστές" (δηλαδή να παραιτηθούμε απο την αξίωση να έχουμε ως έθνος δικό μας κράτος - προστάτη ή ακόμα και απλώς να υπάρχουμε ως διακριτό έθνος ανάμεσα στα άλλα έθνη).

Πρόκειται για προπαγάνδα επιστημονικής αποδόμησης η οποία συν τοις άλλοις κατασκευάζει ενοχικά σύνδρομα που αφορούν το ήθος και τις συλλογικές δράσεις του "κακού Έλληνα" μέσα στην ιστορία. Οι κατηγορίες είναι δανεισμένες απο το παλαιό και το νεώτερο ρεπερτόριο του ανθελληνισμού. Υποθέτω ότι η πλήρης εσωτερίκευσή τους οδηγεί στην απαξίωση του Έλληνα ως ανθρωπολογικού τύπου.

Αυτό στην γλώσσα των κομπιούτερ στο πλαίσιο μιας "κοινωνικής μηχανικής" ("social engineeering") θα σήμαινε ότι η φάση του "αποπρογραμματισμού" του ιστορικού υποκειμένου Έλλην περατώθηκε πλέον επιτυχώς και τώρα μπορεί να αρχίσει η αντίστροφη διαδικασία "αναπρογραμματισμού" του εκκενωθέντος απο κάθε ιστορική μνήμη ανθρώπινου πλάσματος με νέα περιεχόμενα.

Με άλλα λογια, εκεί όπου ήδη επιτεύχθηκε η παραγωγή "γυμνού" ανθρώπου μπορεί να προχωρήσει η νέα εποχή στην πειραματική κατασκευή κάποιου νεοφανούς μιγαδικού πολιτισμικοφυλετικού ανθρωπολογικού τύπου στη νοτιοανατολική Ευρώπη (πρώην Ελλάδα).

Ίσως για την έναρξη του σχεδιαζόμενου αναπρογραμματισμού το υπουργείο Παιδείας μελετά επί του παρόντος (όπως ακούγεται) την εισαγωγή νέων σχολικών βιβλίων που θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα που στόχο είχαν τον αποπρογραμματισμό.

Ίσως ο αναπρογραμματισμός των -πρώην- Ελλήνων να είναι στη συνέχεια και η αποστολή των πολυαρίθμων ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων) που η νέα κυβέρνηση δεν κατήργησε παρά τα υποτιθέμενα μέτρα περιορισμού των εξόδων στη σημερινή κρίση.

Αν επιμείνει κανείς στο ερώτημα ποιός θα είναι (επιτέλους) ο σχεδιαζόμενος απο τα κέντρα εξουσίας ανθρωπολογικός τύπος του μετα - Έλληνα θα βρεί ήδη σήμερα προτεινόμενες φαντασιακές ταυτότητες, οι οποίες ξαφνιάζουν με την αφέλεια που τις διακρίνει: "πολίτης μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής πολυπολιτιστικής κοινωνίας" ή "πολίτης της Γης" ή απλώς "Άνθρωπος"...

Μια στοιχειώδης κριτική δείχνει ότι με τα ανοικονόμητα εκατομμύρια Αφρικανών, Ασιατών και Βαλκάνιων λαθρομεταναστών και τα συνεπακόλουθα προβλήματα της γκετοποίησης, της εγκληματικότητας , της επιδημιολογικής μόλυνσης (450.000 κρούσματα ηπατίτιδας στην Ελλάδα! - "Ελευθεροτυπία" 19 Μαΐου 2010) και γενικότερης επαπειλούμενης κατάρρευσης των ελληνικών υποδομών, η Ελλάδα αντί να πλησιάζει, αντιθέτως συνεχώς απομακρύνεται απο τον ευρωπαϊκό μέσο όρο ομοιάζοντας όλο και περισσότερο με τριτοκοσμικό κρατικό μόρφωμα.

Επίσης η κριτική δείχνει ότι δεν υπάρχουν διαβατήρια για "πολίτες της Γης" ούτε ελευθερία εγκατάστασης σε όποια μέρη του πλανήτη θα προσπαθήσουν να καταφύγουν άφρονες Έλληνες μετά την καταστροφή της πατρίδας τους. Τέλος "Άνθρωπος" χωρίς εθνοτικό, πολιτισμικό, θρησκευτικό, πολιτικό προσδιορισμό δεν υπάρχει, μόνο ο σκύλος, η γάτα και το όποιο ζώο είναι απλώς σκύλος και γάτα οπουδήποτε χωρίς περαιτέρω προσδιορισμό.

"Άνθρωπος" χωρίς ιδιαιτερότητα δεν είναι παρά ένα ζώο!
Προφανώς τέτοια ζώα, τέτοια ανθρώπινα μηδενικά, βδελύγματα πάνω στο πρόσωπο της Γης, θα κατασκευάσουν οι σκοτεινοί κύριοι προγραμματιζόμενων εθνοκτονιών.

Πραγματικά αποφάσισαν λοιπόν οι Έλληνες, θα πεί κανείς, να απεμπολήσουν την ιδιαιτερότητά τους για να γίνουν πιο άνθρωποι ή πιο Ευρωπαίοι, τέλος πάντων για να εκσυγρονισθούν και να αναπτυχθούν όπως το ήθελε ο Σημίτης;

Αν πιστέψει κανείς ότι αυτοί που δεχθηκαν να μεταλλαχθούν (και δεν ήσαν προς Θεού όλοι) το έπραξαν για ιδανιστικούς αποκλειστικά λόγους, απατάται σίγουρα. Δεν ξέρει δηλαδή να διαβάζει το πραγματικό μήνυμα της εξουσίας ανάμεσα στις γραμμές των επισήμων διακηρύξεων.

Εδώ το μήνυμα ήταν ένα και μοναδικό:
• Ξεχάστε αυτά που πιστεύατε ως Έλληνες και εμείς σας εγγυώμεθα υψηλή κατανάλωση και ευημερία!• Ως Έλληνες δεν έχετε μέλλον στην Ελλάδα, γιατί οι ανώτερες εξουσίες έχουν άλλα σχέδια γα την Ελλάδα!
• Ως απλές βιολογικές υπάρξεις όμως, αφημένες στα δικά μας χέρια να τις μορφώσουμε όπως καλύτερα ξέρουμε εμείς, επιτρέπουμε να επιβιώσετε και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο.
• Όσοι τυχόν αρνηθούν και αντισταθούν θα αποκλεισθούν απο όλες τις απολαβές, κοινωνικές, επαγγελματικές, πολιτικές. Θα ζούν με τον φόβο του κράτους και μαζί του παρακράτους που χτυπάει εκεί όπου δεν φτάνει ο νόμος.
• Αν δε επιμείνουν ότι η "Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" θα βρουν απέναντί τους και τους συνασπισμένους "ελληνοποιημένους" αλλοδαπούς πραιτωριανούς.
• Αυτοί ήταν οι όροι του συμβολαίου που η εξουσία πρότεινε στους Έλληνες και πολλοί δελεάσθηκαν. Η τιμή τιμή δεν έχει και χαράς τον που τη... χάνει! σκέφτηκαν.

Όμως αυτό που επέμεινε να διαχειρισθεί η εξουσία χωρίς εξαιρέσεις ήταν τα παιδιά.

Τα αφελληνισμένα σχολεία περίμεναν τα ελληνόπαιδα με τον Χασάν στο ίδιο θρανίο, υλικό για μετάλλαξη. Τι θα έπρατταν άραγε οι γονείς, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων; Θα δημιουργούσαν προβλήματα επειδή τα παιδιά τους διδάσκονταν ανθελληνικά βιβλία και θα αμφισβητούσαν τη νομιμότητα της εισαγωγής λαθρομεταναστών χωρίς τα νόμιμα δικαιολογητικά στο σχολείο που πλήρωσαν γενεές επί γενεών Ελλήνων φορολογουμένων;

Ή θα άφηναν ό,τι πολυτιμότερο είχαν, τα παιδάκια τους δηλαδή, τα μοναχοπαίδια τους μάλιστα (διότι δεν κάνουν πάνω απο ένα παιδί) βορά στο αντεθνικό υπουργείο Παιδείας; Γνωρίζουμε δυστυχώς την απάντηση... Πώς όμως να ερμηνεύσει κανείς την παρούσα πτώχευση της Ελλάδας, την περικοπή μισθών και συντάξεων, την αύξηση των φόρων στα καταναλωτικά αγαθά κ.λ.π, δεδομένης της ανειλημμένης υποχρέωσης της εξουσίας να ανταμείψει πλουσιοπάροχα όσους δέχθηκαν τον αφελληνισμό τους;


Η απάντηση είναι γνωστή απο τα αρχαία χρόνια: Ο διάβολος δεν κρατάει το λόγο του. Γιατί να ξοδεύεται εσαεί γι΄ αυτούς που τώρα πια είναι ένα τίποτα; Αφού οι Έλληνες έχασαν οικειοθελώς την τιμή τους, να χάσουν τώρα και το... αντίτιμο.
Άλλωστε δεν τα έδωσαν όλα ακόμα, ποιός ξέρει αν πιεζόμενοι δεν θα δώσουν και τα υπόλοιπα!
Η ανυποληψία όσων ανθρώπων πρόδωσαν το λίκνο της Ευρώπης, τους προγόνους και το όνομά τους για τον Μαμμωνά δεν διέφυγε την προσοχή των Ευρωπαίων των οποίων των οποίων ο παραδοσιακός φιλελληνισμός υπο το κράτος της ματαίωσης γύρισε τώρα στο εξίσου παραδοσιακό του αντίθετο,τον ανθελληνισμό.

Έτσι η διάθεση να μας απαξιώσουν, ηθικά και διανοητικά με κάθε τρόπο μιλάει καθημερινώς μέσα απο χίλια και ένα άρθρα του ευρωπαϊκού τύπου για τη χρεοκοπημένη, ψεύτικη, αδηφάγα, πρόστυχη Ελλάδα, η οποία τώρα πρέπει να τιμωρηθεί, να ταπεινωθεί, να ματώσει με κάθε τρόπο, στο τέλος δε και να εκδιωχθεί απο την Ευρώπη

Ακόμα κι έναν Τούρκο να π.... έναν τσολιά σκιτσάρησε Ευρωπαίος γελοιογράφος...Όχι: τέτοιο μένος, τέτοιο διασυρμό δεν επιφυλάσσει κανείς σε δανειολήπτη που απλώς αδυνατεί να πληρώσει. Τον επιφυλάσσει μόνο σε άνθρωπο που έχασε την τιμή του.

Αν δεν θέλει να χάσει τα πάντα ο ελλαδικός Ελληνισμός πρέπει να κινητοποιήσει τις υγιείς δυνάμεις που διαθέτει το αρχαίο του κύτταρο για να γίνει τιμωρός των πρωταιτίων της προδοσίας και παιδαγωγός των παραστρατημένων, που όμως βαθιά μέσα τους φέρουν το φως της Ελλάδος.

7 σχόλια:

  1. These days, one who would write about the unfolding meeting of Greece with the Wall of Reality must choose every day whether to write on that day or take some action to protect his family from what he’d be writing about.

    Financially, escape is no longer possible, for the crumple zone of the careening vehicle has already been smashed.Insane governments have turned a crisis of crooks into a crisis of imprudent sovereign debt. To cure a disease of crooks they have issued more debt. To address a fundamental crisis of insolvency, they are pumping the stock Keynesian emetic as though this were a crisis of liquidity.Naked shorting, i.e. selling commodities you neither own nor borrowed is simply a con job akin to selling the Brooklyn Bridge or Eiffel Tower. That such an institutionalized swindle is allowed attests to the fundamental disconnect from Reality and moral bankruptcy not merely of the greedy Crooks but of the governments that have abandoned their few needed and legitimate functions, salient among which is being the honest cop in the bustling marketplace.Throughout the West, Karl Marx is smiling even as gangster financial manipulators loot the world with impunity. It’s from each according to his ability, to each according to his need.As each level of fiction collapses before the onslaught of offended Reality, many more levels of lies remain. The massive foundation of social, economic, cultural, biological, political and geopolitical illusions on which the modern Western state perches as though on a layer of sweet and airy meringue is already so pitted and fissured that all but diehard Snatchers perceive it. Alas, public debate of the underlying phantom crossbars and red lines.1e2e3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Unlike in the financial area, social and martial crashes are still avoidable in theory, but will not be avoided because the ruling elites refuse to discern their true causes and the majorities that vote them in are too far-gone to change that. In the decohered Inverse Reality foisted on the West by its ruling class, nothing can make sense or is ever predictable. It’s all a series of random events while we, free of the burden [and the borders]of facts and their patterns, can proceed gloriously toward a vision of ever more perfect Justice, Equality and Peace.
    Consider Lenin’s advice applied by the Snatchers faithfully to sell their multiculti falsehoods: “A lie told often enough becomes the truth.” After 35 years of an accelerated Long March through every Greek institution, society is now not only controlled and manipulated at will by Gnostic Loons fired up by fanatical religious zeal, but largely populated by pitiable Pod creatures “snatched” by the Loons in a multi-generational campaign. All gyre in some Inverse Reality vortex that bears no resemblance to actual life on Earth.Indeed, observing Greek society in its throes is like looking at a poor little ant, its head torn off, the body staggering, trying to make sense of Reality without the organ it needs for perceiving.Once here, even the law-abiding, peaceful majority of imported Muslims becomes a conduit and apologist for terrorism.To discuss Reality, one does not have to deploy polysyllabic words with Greek and Latin endings. A PhD dissertation written in German is not needed. Reality is what is. We have known for a hundred thousand years what is.Repeat empirical evidence of Reality is programmed into our genes; for instance the “flight or fight” response.Reality is also encoded in our cultural legacy.Reality does not need a battery of sociologists to tabulate and ameliorate . "He that lies with the dogs riseth with fleas.The Masters of Greece have little interest in Greece and Greek people .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. They have their apothegms and sages’ advice too, but those are not about discerning and respecting Reality but about how to foist on their subjects the Parallel Universe version.The Loons’ subsidiary lies are the noisily imputed Greek “Racism” and its Parallel Universe myth of the noble and congenitally nonracist Person , from which are synthesized the overriding commandments of “Diversity,” “Tolerance, “Social Justice” and Nondiscrimination.The Crooks have their major Lies too: the undeclared pox of the “global economy” and the fraudulent manipulations of fiat money, fractional banking, imprudent leverage, financial capitalism and Keynesian economics of looning public money.Consider, for instance, that George Soros is the moneybags of the Loon Party .The world in which we live now is a National Geographic documentary showing in HD colors a giant vampire squid interlaced with a host of stinging jellyfish to trap a family of sea mammals on a bed of piercing coral.Above this idyllic scene hovers the large-beyond-measure Leviathan, ostensibly protecting all in its shade but in reality having long ago entered into a pact with the squid and the jellyfish to block the hostages’ escape routes. In fact, since the 2009 assumption of U.S. presidency by B. Hussein Obama and the ratification of the Treaty of Lisbon, Leviathan is the overt capo di tutti capi of this particular ecosystem.But here things get more interesting. While it’s the giant vampire squid that’s the trapped creatures’ most damaging foe, and Leviathan the most dangerous, it’s the stinging jellyfish that are the most effective disablers. They do so by emitting sweet gurgling subsonic sounds that seem to enchant and pacify the large but passive manatees on the coral floor. The captives are so enthralled by the peace and social justice cooing that they are paying no attention to their growing wounds from the coral below and the stings from above. Moreover, they seem confused and incoherent relative to the alarming number of barnacles growing on their flukes and slowly disabling them, aided by the depleting sucking of nutrients by the endoparasites within. ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμη ένα καταπληκτικό άρθρο του καθηγητού Κωνσταντίνου Ρωμανού. Επισημαίνει, συν τοις άλλοις, το πώς η εθνική παρακμή και ο εκφυλισμός του γραικύλου νεοέλληνα καταλήγει τελικώς και στην οικονομική του υποδούλωσι -το μόνο που τόν πονάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωστε ολα επετευχησαν με ακρα μυστικοτητα?
    Μα τι μας λετε τωρα Κ. Ρωμανε?
    Τα κουδουνια, τις σειρηνες, τις πορτες, τα ειχαμε χτυπησει προ πολλου, εις ματην !
    Ειχαμε παρουσιασει τις συνεργασιες του Ανδρεα με την Μαρια Λιβανου/Κατταουη στο Νταβος την δεκαετια του '80 και τι συμπτωση, νατην και παλι να συνεργαζεται με τον Γιωργακη την προπερασμενη βδομαδα!

    Ειχαμε αναφερει τις συνεργασιες του ΕΛΙΑΜΕΠ με το καρτελ του Λονδινου.
    Τα του Κωφου με την Κουλουρη και τον Ηρακλη Μιλας.
    Τα του Καρρα στο Αγιον Ορος , τα του Σιφτερ στο CDRSEE της Θεσσαλονικης, τα του Ανατολια κολλεγιου, τα του Συμφωνου περι Νοτιο-Ανατολικης Ευρωπης, τα περι East West Institute, και Πρεσπας, τα περι Βιαιων Μετακινησεων στην Δυτικη Μακεδονια αρχικως και αργοτερα στην Μακεδονια γενικωτερα.
    Ειχαμε βγαλει στην φορα τις συνεργασιες Σορος-Μπρεδημας, Νιμιτς, Ευθιμιαδης,ΚΕΜΟ και παμε λεγοντας.
    Ειχαμε δωσει ΟΛΑ τα στοιχεια για οσα αναφερατε, ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ, ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.

    Αλλα............περα βρεχει, οι περισσοτεροι απο εσας ειχαν ΛΕΡΩΘΕΙ και ειχαν ΠΟΥΛΗΘΕΙ για ενα πινακιο φακης, ενω τα λαμογια εκαμναν εκατομμυρια επι εκατομμυριων.

    Κοροιδα ! σας επιασαν στον υπνο μια χουφτα ΑΛΗΤΕΣ, και τωρα κλαιτε σαν τις μωρες παρθενες!
    Καλα να παθετε ρε γκαντεμηδες, αφου ενας Σημιτης σας εκανε οτι σας εκανε, και ακομα τον αφηνετε να σουλατσαρει ελευθερος (οπως και πολλοι αλλοι), τα θελατε,καιρος να πληρωσετε ολοι σας.
    Τερμα τα καφεδακια των 10 ευρω (3400 δραχμες απο 50 παρακαλω)στο Κολωνακι, τερμα τα ταξιδακια στην Νεα Υορκη τα Σαββατοκυριακα, και τερμα Λονδινο και Παρισι.Καιρος να βγαλετε τα σπασμενα,για τα οποια ΟΛΟΙ σας ειστε υπευθυνοι!


    Γιωργος Τσαπανος
    Καλιφορνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως όλοι μας κ. Τσάπανε; Υπάρχουν Έλληνες που γνώριζαν για το πόσο λαοπλάνος ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου. Τα έγραφε και η Οριάνα Φαλάτσι στο βιβλίο της για τον Αλέκο Παναγούλη.
    Ούτε καφεδάκι στο Κολωνάκι έχω πιει ποτέ, ούτε στη Νέα Υόρκη πετάχθηκα ποτέ για Σαββατοκύριακο, ούτε στο Λονδίνο, ούτε στο Παρίσι. Ούτε δάνειο πήρα ποτέ. Η λαίλαπα του ψευδοσοσιαλισμού του ΠΑΣΟΚ επηρρέασε μεγάλο μέρος των Ελλήνων. Έχω ευθύνη επειδή δεν κατάφερα να γίνει σε πιο πολλούς Έλληνες κατανοητό το ξεπούλημα της χώρας από τους Πασόκους; Μα αφού και οι δεξιοί της Ν.Δ. τίποτα δεν κατάφεραν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ¨))))))))
    Και το καφεδακι στο χωριο, ποσο το πληρωνες? Και το επιδομα των 300 ευρω για να περπατησεις το παιδι σου 100 μετρα στο σχολειο, ασχημο ηταν, η ολα τα αλλα ?
    Κακα τα ψεμματα, και τα δυο κομματα οχι μονο ηταν λαοπλανα, αλλα με το διωριζε-διωριζε τους "ημετερους" ολο και περισσοτερο, (ειτε πρασινοι ειτε γαλαζιοι),ο ψηφος σας ηταν καταμετρημενος υπερ του ενος η του αλλου εκ των δυο.

    Απο την αλλη τα συνδικατα της Παπαρηγα ηταν ευτυχισμενα με καθισιο και 150,000 ευρω αν οχι και παραπανω στα λιμανια για τον καθε συνδικαλιστη, ενω ο Αλαβανος και Τσιπρας τα εσπαγαν ........ετσι για πλακα !

    Και τωρα, για αλλη μια φορα εισαστε μπλεγμενοι με τους εμπρηστες που το παιζουν πυροσβεστες.
    Τα ψευδοσολιαλιστικοπαιδα και οι βουλευτες τους
    εγιναν νεοφιλελευθεροι φιλωντας τους πιο ακραιους καπιταλιστικους θεσμους της δεξιας για να παραμεινουν στην εξουσια και να συνεχισουν να τρωνε.

    Δεν πειραζει, η διασπορα κραταει τον Ελληνισμο οπως ηταν, αντε να δουμε εσεις οι Ελλαδικοι τι θα κανετε με τις ορδες των βαρβαρων τους οποιους με αποφαση του Ελληνικου Κοινοβουλιου --παρακαλω-- σωνει και καλα να τους βαπτισετε Ελληνες!

    Γιωργος Τσαπανος
    Καλιφορνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.