Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σχετικά με την κατάληψη της Νομικής από λαθρομετανάστες.....

Αυτό που κυρίως φοβάμαι με ότι γίνεται στον χώρο της Νομικής Αθηνών είναι ότι οι 300 καταληψίες, όχι μόνο ήρθαν διασχίζοντας την μισή χώρα, αλλά ότι ήταν και είναι δασκαλεμένοι για το τί θα κάνουν, πού θα πάνε, τί θα πουν. Σε αυτήν δε την περίπτωση οι μάσκες έπεσαν, αφού από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι αριστερές παρατάξεις, αυτές που δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους στις φοιτητικές εκλογές, αλλά έχουν το δυναμικό να πρωτοστατούν σε κάθε κινητοποίηση και να διαθέτουν στους κόλπους τους άτομα που πάντα έχουν μαζί τους μια κουκούλα για παν ενδεχόμενο. Ακόμα, είδαμε πως εμπλέκεται η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, το “ αδελφάκι” της ΔΙΚΤΥΟ, που το θυμάμαι ως φοιτητής να οργανώνει ημερίδες και συζητήσεις υπέρ των νεοσυλληφθέντων τότε μελών της 17Ν, καθώς και άλλες ΜΚΟ και αντιρατσιστικές οργανώσεις των οποίων πρωτοστατεί όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών σήμερα στο MEGA η γνωστή δικηγόρος της 17Ν κα Ι. Κούρτοβικ. Τι συμπτώσεις κι αυτές!!!

Αυτοί λοιπόν τους οργάνωσαν, τους έφεραν στην Αθήνα, επέλεξαν...
 τον χώρο, κάνουν παράνομη κατάληψη στην Σχολή, και προκαλούν για να γίνει θέμα στα ΜΜΕ. Χειρότερα γίνονται τα πράγματα αφού όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο Πρύτανης, το θέμα το γνώριζαν οι πρυτανικές αρχές εδώ και μέρες, ενημέρωσαν την αστυνομία, αλλά δεν έγινε καμία ενέργεια να αποτραπεί η κίνηση αυτή. Και η επίσημη τοποθέτηση; Δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε μια ομάδα ανθρώπων να μετακινηθεί! Τί να κάναμε; Είναι εδώ λαθραία, χωρίς άδειες, και η αστυνομία δεν μπορεί να βρει τρόπο να τους σταματήσει!!!


Κι εδώ δημιουργούνται τα τετελεσμένα, που η ανοχή, η ανοησία, ή κάτι χειρότερο των πολιτικών μας, που τόσα χρόνια στρουθοκαμηλίζουν και εξαπέλυαν ύβρεις κατηγορώντας για εθνικισμό, για ρατσισμό, ξενοφοβία όσους έβλεπαν να γεννιέται ένα τεράστιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό πρόβλημα, μας οδήγησε συστηματικά. Αν επέμβει τώρα η αστυνομία δεν είναι απίθανο να δημιουργηθούν καταστάσεις Δεκέμβρη 2008 και αυτήν την φορά με την συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που μαζικά θα απαιτούν νομιμοποίηση, πολιτικά δικαιώματα με σκοπό να αποτελέσουν κράτος εν κράτει σε μεγάλες περιοχές, κυρίως του λεκανοπεδίου Αττικής. Αν πάλι δεν έχουμε επέμβαση η πίεση όλο και θα αυξάνεται και ειλικρινά φοβάμαι για προβοκάτσια που θα οδηγήσει πάλι σε ανεξέλεγκτη κατάσταση. Οι χειρισμοί πρέπει να είναι λεπτοί έτσι όπως τα κάναμε… Και φυσικά αυτό προϋποθέτει την πολιτική θέληση να λήξει αναίμακτα την οποία δεν αμφισβητώ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει και τίποτα που να αποδεικνύει το αντίθετο…


Το θέμα της λαθρομετανάστευσης μπορεί να το ανακάλυψαν σήμερα οι φωστήρες πολιτικοί μας, αλλά είναι οι ίδιοι που το δημιούργησαν γιατί νόμιζαν ότι με αυτόν τον τρόπο προωθούν την παγκοσμιοποίηση και επίσης εξυπηρετούσαν τους νταβατζήδες τους, που πλήρωναν φτηνά μεροκάματα σε ανασφάλιστους λαθρομετανάστες για να κατασκευάσουν τα δημόσια έργα που τους ανέθεταν. Η ατιμωρησία όμως έφτασε τον κόμπο στο χτένι. Η Ελλάδα έχει καταλήξει χαβούζα, το 90% των λαθρομεταναστών που μπαίνει στην Ευρώπη έρχεται από ελληνικά σύνορα και παραμένει στην Ελλάδα, όπου “ όλης της γης οι κολασμένοι” καταφτάνουν, δεν επαναπροωθούνται στις χώρες τους αφού καμία χώρα δεν θέλει να συνεργαστεί και κυρίως η Τουρκία, και από την άλλη να μην μπορούμε να τους στείλουμε στην υπόλοιπη Ευρώπη να διαμείνουν και να εργαστούν αφού μας απαγορεύεται από τις συνθήκες που έχουμε υπογράψει! Για τέτοια πολιτικά μυαλά μιλάμε!!!


Φοβάμαι. Φοβάμαι πολύ, ότι αν δεν είναι σήμερα ή αύριο κάποια στιγμή, όχι στο μακρινό μέλλον, η Ελλάδα θα ματώσει από αυτό το πρόβλημα γιατί θα οδηγηθεί σε μεγάλες κοινωνικές συγκρούσεις. Και δυστυχώς για αυτές θα φέρουν τεράστια ευθύνη όλοι οι πολιτικοί, αλλά και όσες οργανώσεις χρηματοδοτούνται για να αποκαλούν ρατσιστές όσους τόσα χρόνια θέλουν μια σωστή και δίκαιη μεταναστευτική πολιτική…


Από τον πάντα επίκαιρο filologos10 και με αρχικό τίτλο «Φοβάμαι προβοκάτσια...»
filologos10.wordpress.com

10 σχόλια:

  1. Αυτό αν δεν είναι προβοκάτσια τι άλλο είναι. Όταν 300 λαθραίοι καταλαμβάνουν δημόσιο κτήριο άλλου κράτους πώς λέγεται αυτό στα ελληνικά και πώς λέγονται αυτοί που τους οδηγούν και τους οργανώνουν για να το κάνουν;
    Η Ελλάδα θα ματώσει γιατί έτσι αποφάσισε η πολιτική εκείνη μερίδα που ανοικτά πλέον επιζητά εμφύλιο πόλεμο, και στις συγκρούσεις που θα γίνουν θα είναι με το μέρος των λαθραίων και κατά του ελληνικού κράτους, όπως έκαναν κι οι παππούδες τους.
    Πες του αντί να φοβάται να αγοράσει καμιά καραμπίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΣΘΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΥΡΕΘΗ ΑΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΦΥΛΙΑΚΕΣ.ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΧΕΡΑΝΘΗ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΕΨΗ ΝΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 'ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ,ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΗ ΝΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΡΑ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΕΙΟΔΟΤΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΗ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει της προσοχής, ότι το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης χαρακτηρίζεται κυρίως από την ωφελιμιστική πλευρά με εκφραστές τις «αριστερές και προοδευτικές» δυνάμεων, πλέον της ιδεολογικής των ανθελλήνων διεθνιστών. Τα διάφορα «Φόρουμ» και οι ΜΚΟ που κυρίως αποτελούν συνιστώσες του SIRIZA, χρηματοδοτούνται με εκατομμύρια Ευρώ, εκτός από την Ευρωπαϊκή ένωση, τις ξένες μυστικές υπηρεσίες και τις διεθνής οργανώσεις (SOROS) και από το Ελληνικό υπουργείο των Εξωτερικών. Βλέπουμε λοιπόν το παράλογο και τις διαλεκτικές αντιθέσεις του κρατιδίου που χτίσθηκε στην Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση: Το ίδιο το Ελληνικό κράτος να χρηματοδοτεί την διάλυση και καταστροφή του. Βεβαίως αυτό δεν θα συνέβαινε αν τα σημαντικά πολιτικά πρόσωπα που επανδρώνουν τα πολιτικά κόμματα εξουσίας δεν είχαν όφελος από τον πακτωλό των χρημάτων που διατίθενται από το κράτος στις ΜΚΟ. Σύζυγοι πρωθυπουργών, θυγατέρες και υιοί υπουργών και βουλευτών-βολευτών, είχαν η έχουν και από μία ΜΚΟ που σκοπεύει να διαχειριστεί η διαχειρίζεται τα εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ για την «τακτοποίηση» των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Η Ευρώπη προσπαθεί να διασφαλίσει την κοινωνική συνοχή των κρατών μελών της με την μετατροπή της χώρας μας σε χώρα «ανθρώπινης χωματερής (human buffer state) διαθέτοντας δισεκατομμύρια Ευρώ για αυτό τον σκοπό. Με τις πρακτικές της αριστεράς και των πολιτικών απειλείται όχι μόνο η εθνική μας υπόσταση αλλά και η ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας. Είναι θέμα χρόνου η ένοπλη σύγκρουση με τους αριστερούς και τους μετανάστες. Ο Έλληνας φορολογούμενος που έχασε, εργασία, σύνταξη, κατάστημα, περιουσιακά στοιχεία δεν έχει να χάσει τίποτε άλλο παρά «μόνο τις αλυσίδες του».

    Kimon

    Cometoreal@blogspot.com

    Ακρίτα
    θα πρέπει να ανοίξης συζήτηση για το "πόσο καλά περνάγαμε στην οθωμανική αυτοκρατορία" Οι αθλιότητες του SKY και του Βερεμή θα πρέπει να απαντηθούν επιστημονικά μέσα από τους σοβαρούς διαδικτυακούς τόπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κίμωνα, η σειρά αυτή ανοίγει τόσα πολλά θέματα, που πραγματικά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Πάντως θα σκεφτώ την πρότασή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απλά να διευκρινίσω ότι ο δεύτερος kimon με το σχόλιο του οποίου συμφωνώ είναι διαφορετικός από εμένα που υπογράφω το πρώτο σχόλιο. Άλλαξα το δικό μου σε kimwnas για να μη μπερδευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά από e-mail που έλαβα απ τον Grkoman, με το οποίο με ενημέρωνε για απειλή καταγγελίας εκμέρους του Δικηγόρου Τάρτη εις βάρος του, προβαίνω σε σβήσιμο του σχολίου του, και ζητάω συγνώμη για την δημοσιεύση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 12:18, με φέρνεις σε δύσκολη θέση με τέτοια σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.