Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ενημέρωση Βουλής για την επιστολή Παμμακεδονικής ΗΠΑ προς Μπάιντεν & Κλίντον για το Σκοπιανό

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

Σας παρακαλούμε δείτε την επιστολή της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ προς τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο κ. Μπάιντεν και την Υπουργό Εξωτερικών κ. Κλίντον με θέμα την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Γκρουέβσκι με τον Αντιπρόεδρο και την κ. Κλίντον. Η επιστολή μας επίσης αναφέρεται και στο γράμμα των 19 Βουλευτών οι οποίοι προτρέπουν τον Πρόεδρο Ομπάμα να βοηθήσει την ΠΓΔΜ να ενταχτεί στο ΝΑΤΟ.

Σε αυτό το λινκ: http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=321189493&id=9&setIzdanie=22220

είτε το άρθρο με τα σχόλια (και το ταρακούνημα) της Σκοπιανής εφημερίδας Novamakedonija που προξένησε η επιστολή της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ
Την επιστολή μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Έλληνες της διασποράςΑυτοί αγαπάνε ανιδιοτελώς την ένδοξη πατρίδα μας,που κάποιοι την κατάντησαν καημένη.Ευχαριστώ τις Παμμακεδονικές ενώσεις ανά την υφήλιο γι όσα πρόσφεραν,προσφέρουν και θα προσφέρουν για την Μακεδονια μας.Ο Θεός να σας έχει καλά.

    Υ.ΓΔεν είστε μόνοι σας,υπάρχουν ακόμα πατριώτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παραπαίων, κατεστημένος αφροκεντρισμός, δόλωμα παράλληλα και για μαύρους ρατσιστές, καταλήγει πονηρά ότι το 'τελευταίο' κύμα ανθρώπων που έφυγε από την Αφρική (για πιο ...κρύα μέρη!...), είναι οι 'εκλεκτοί' Κάιν, που έφτιαξαν τα συναφή περί 'μπινκ μπανκ' και ανύπαρκτων 'ινδοευρωπαίων', για να αποτρέπουν την έρευνα.
    Ο κάθε αφροκεντριστής νοιάζεται μόνο πώς θα φανεί αρεστός στους τοκογλύφους.
    Γιατί άραγε ένα πατριωτικό ιστολόγιο να προβάλλει ακόμα λίβελο με το μίσος των αριστερών γενιτσάρων κατά του δρα Πουλιανού, όπως ακριβώς επιδιώκουν οι νταβατζήδες τους;
    Φαντάζεστε, όπως έκαναν με το παράνομα καταχωνιασμένο κρανίο του Αρχανθρώπου, τι άλλες καταστροφές ετοιμάζουν για τα στολίδια τής Μακεδονίας, το Σπήλαιο των Αρχανθρώπων και το Ανθρωπολογικό Μουσείο, που έφτιαξε κυρίως με δικά της έξοδα και θυσίες η Ανθρωπολογική, προσφορά στην Ελλάδα και την ανθρωπότητα;
    Φαντάζεστε με τι ψέματα θα δηλητηριάζουν τους επισκέπτες, ώστε να ξεχνούν τον αλτρουϊσμό των ηρωικών προγόνων μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.