Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέντευξη Βασίλειου Μαρκεζίνη.

Στο Αντίβαρο και  σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Ακαδημαϊκός καθηγητής κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης αναλύει τα σχετικά με την πολιτική, οικονομική, εξωτερική και ηθική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα υπό το φως των γεωπολιτικών εξελίξεων.

Προτείνω στους φίλους του blog να διαβάσουν 
την συνέντευξη στο...http://www.antibaro.gr/node/3313

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΡΙΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ?? Η ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ?? ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Α,Βαρδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.