Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Τρανό παράδειγμα εθνομηδενισμού με θέμα την Μακεδονία



Τρανό παράδειγμα εθνομηδενισμού είναι η εκδήλωση που διαφημίζουν οι αντιεξουσιαστές με αφίσες που έχει σαν θέμα την Μακεδονία και τον Εθνικισμό.
Παρόλο που το greekamericannewsagency δεν θέλει να επεκταθεί ας πω λίγα πράματα για τους ομιλητες φέρονται να είναι οι...
  1. Τάσος Κωστόπουλος, δημοσιογράφος και μέλος των Ιών.
  2. Παύλος Βοσκόπουλος ή Παβλε Φιλιποβ, γνωστό μέλος του εθνικιστικού κόμματος των Σκοπιανών στην Ελλάδα
  3. Αντιεξουσιαστική κίνηση Αθήνας, χωρίς κανένα σχόλιο.!!!

Αν ο φασισμός είχε στο παρελθόν χρώμα φαιό και χρησιμοποιούσε τον εθνικισμό ως όχημα για την διάδοση των μισάνθρωπων ιδεών του, σήμερα έχει χρώμα ροζ και έχει ως σημαία του τον «αντιεθνικισμό» και τον «αντιμιλιταρισμό» όπως σωστά έγραψαν τα παιδιά σε άρθρο τους που δημοσιεύτηκε από το Εναλλακτικό Ιστότοπο για την Πατριωτική Επαναστατική Αριστερά .Όταν αποδέχεσαι ως βάση της συζήτησης, την εθνικιστική επιχειρηματολογία των γειτόνων σου, τότε γίνεσαι ένα με αυτούς

Όι νεοταξίτες υπερασπίζουν τα «δίκαια» του κράτους των Σκοπίων και χλευάζουν την ευαισθησία των Ελλήνων για το όνομα «Μακεδονία». Η συγκεκριμένη συντεχνία (το ανόσιο μείγμα «ανανεωτικής» δήθεν Αριστεράς και νεοφιλελεύθερης Δεξιάς) δυναστεύει τα πανεπιστήμια, με οποιαδήποτε κυβέρνηση στα τελευταία χρόνια.

Ελέγχει ασφυκτικά τον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης, κρατικής και ιδιωτικής. Κυριαρχεί εξουσιαστικά στη σχολική εκπαίδευση, στοιχειώδη και μέση. Είναι αυτοί που καταστρέφουν την χώρα μας μεταπολιτευτικά.

Ο Εθνομηδενισμός σε όλο το μεγαλείο τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.