Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Τι είναι αυτό ΥΠΕΞ ; ποιος δουλεύει ποιόν ;

κλικ στην εικόνα για μεγένθυση ή ξεφτίλαΑυτό το έγγραφο είναι από την δημοκρατία του Κονγκό και απευθύνεται στην δημοκρατία της Μακεδονίας!

ποιος δουλεύει ποιόν τελικά ;

Το Κονγκό, οι Σκοπιανοί ή το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών ;
ποιος παραπληροφορεί τελικά ;

3 σχόλια:

 1. Με μπέρδεψε αυτό το έγγραφο... ποιος το στέλνει που και γιατί; Γιατί αναφέρεται σε "Excellency" αν απευθύνεται από το Κονγκό προς τα Σκόπια;

  Κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει ποιος το έχει στείλει που και για ποιο σκοπό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι έγγραφο-απάντηση από τον αντιπρόσωπο του Κονγκό στον ΟΗΕ προς τον Μιλόσοσκι, όπου ο τελευταίος τον ρωτάει εάν άλλαξε η στάση τού Κονγκό σε ότι αφορά την διμερή συμφωνία του 1999.

  Τον αποκαλεί "Excellency" διότι απευθύνεται σε ανώτερο του διπλωματικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν ξέρω για το Κογκό, αλλά απ' ότι φαίνεται, τζάμπα τα παλιότερο ταξίδι του Κωστάκη στην Ινδία...: http://say-macedonia.blogspot.com/2008/10/india-recognized-macedonia-under-our.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.