Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Maknews, Vodenka και απειλές


Σήμερα διαβάζω με έκπληξη από το σαιτ του Lubi Uzunovski και το φόρουμ του ότι ο Rogi (γνωστός Σλαβομακεδόνας της διασπορά) πληροφόρησε το blogger.com για παραβίαση εκ μέρους μου των όριων χρήσης σε ότι αφορά το άρθρο μου για την Σλαβομακεντότσι vodenka .

Το νήμα του maknews έχει τον τίτλο The thought process of an idiot... όπου εκεί μπορεί ο καθένας να διαβάσει _από την αρχή του νήματος - διάφορα κοσμητικά σχόλια που εκφράζονται από τα μέλη του maknews εις βάρους μου,  αλλά και κάποιες διάφορες κατηγορίες όπως ότι προσπαθώ να εκφοβίσω την Σλαβομακεδονίστρια  με το να αφήνω υπονοούμενα για την ταυτότητα της.


Μέλη του maknews από όλο το άρθρο μόνο αυτό καταλάβατε ?
Είδατε πουθενά να απειλώ ή να εκφοβίσω κάποιον ή κάποιους ?
Ποιους όρους έσπασα ώστε να με καταγείλετε ?

Vodenka σε τρομοκράτησα ? 
Είδες πουθενά να αναφέρω το αληθινό όνομά σου ? 
Μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα στο blog μου. Δεν είναι maknews όπου όποιος είναι αντίθετος στον σλαβομακεδονισμό αποβάλεται ή να παραβιάζεται το e-mail του. 

Εν πάση περιπτώση το άρθρο μου ήταν μία ανάλυση βήμα -βήμα των απόψεων της Σλαβομακεδονίστριας Vodenka, όπου το μόνο λάθος μου είναι ότι δεν έβαλα αναφορές από ιστορικές (και όχι μόνο) πηγές ώστε να τεμηριώσω τις απόψεις μου. 
Παραδείγματος χάρη το ποιος είναι Μακεδόνας ?
Θέλουμε Ελληνικό ή Αγγλικό λεξικό ?
ας βάλουμε Αγγλικό μιας και τα Ελληνικά είναι απαγορευμένα για την επικρατούσα ιδελογία σας. 

Μακεδόνας είναι ο ντόπιος ή ο κάτοικος της σύγχρονης Γεωγραφικής Μακεδονίας
Μηπώς όμως  τελικά εσείς προδοθήκατε ? 

Για το καλό σας πάντως διαβάστε και το απόσπασμα του λέκτορα Βλάσση Βλασσίδη όπου περιγράφει τον Σκοπιανό δυαδικτιακό προπαγανδιστή. Το έχω ανεβάσει με τον τίτλο "το προφίλ του Σκοπιανού προπαγανδιστή". 

10 σχόλια:

  1. Tous 3emprostiazeis kanonika!

    Gia na doume Akrita posoi apo autous tous pathologikous pseutes 8a apantisoun stin prosklis sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε τους μπουζουκοκέφαλους που θίχτηκαν με την αναφορά στην κυρία. Ούτε καν ανέφερες το ονομά της και τα Σκοπιανά το ξέρασαν. Συνέχισε Ακρίτα και μην μασάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να μην αναφέρετε το ονομά της. Σίγουρα το blog θα επιτηρείται από τους αρμόδιους για κάποιο χρονικό διάστημα. Ας μην δώσουμε την χαρά στους Σκοπιανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναρωτιέμαι πολλές φορές, πόση πραγματικά υπομονή έχουν οι Μακεδόνες και τους ανέχονται, αρνούμενοι να πέσουν στο επίπεδό τους.
    Ονειρεύομαι την ημέρα που θα πουν : "ΩΣ ΕΔΩ" και θα τους πετάξουν έξω.

    Η υπερηφάνεια και η άμεμπτη ηθική τελικά, είναι γνώρισμα των Μακεδόνων.

    stormtrooperGR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απλές προκλήσεις, άδειες και χωρίς βάθος. Μην πτοήσαι, και μη δίνετε σημασία. Σωστή η τοποθέτησή σου, Ακρίτα, μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θέμα είναι ότι δεν κρίνουν καν το άρθρο μου. Το εάν τα επιχειρήματά μου είναι σωστά ή εσφαλμένα δεν εξαρτάται το ποιος είμαι, αλλά από τα στοιχεία που παρουσιάζω και τα συμπεράσματά που βγάζω από αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί που γράφουν τέτοια η ''δραστηριοποιούνται'' σε Φλώρινα & Έδεσσα είναι αυτοί που στις αρχές του αιώνα, επεδίωκαν την προσάρτηση της Μακεδονίας στον Σλαβικό ιμπελιαλισμό.Αφού τους άφησαν να μείνουν εδώ οι ελληνικές κυβερνησεις,καλα να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω το μονο που βλεπω ειναι οτι αρχισαν να ζοριζονται.
    Ολα αυτα τα εκαναν γιατι καποιοι στην Ελλαδα τους ειπαν ψευδως οτι το κινημα τους θα εχει απηχηση και στην Ελλαδα.
    Ομως απετυχαν εντελως και αυτο ειναι πλεον οριστικο.
    Μετα απο 100 χρονια δηλαδη Μακεδονικου ζητηματος πλεον φτασαμε να μην υπαρχει ερισμα των βουλγαροσκοπιανων στην Ελληνικη Μακεδονια . Πλεον μονο το θεμα του ονοματος εμεινε για να μορουν να συντηρουν τις ελπιδες τους κατα της πατριδας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.