Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Το διαφημιστικό σποτ της EUROVISION: αυτό που δεν έκανε η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ το 2006 το έκαναν οι ΡώσοιΣτο 15 δευτερολέπτων σποτάκι που προηγήθηκε πριν από την ελληνική συμμετοχή με τον Σάκη Ρουβά, προβλήθηκαν εικόνες που παραπέμπουν στην Eλληνικότητα της Μακεδονίας.Έτσι βλέπουμε τον Μέγα Αλέξανδρο, με φόντο τον Παρθενώνα, τον Ήλιο της Βεργίνας και βέβαια τον Λευκό Πύργο.
Όσο για το σποτάκι που προηγήθηκε της συμμετοχής της FYROM , προβλήθηκαν εικόνες από τη λίμνη και το κάστρο της Αχρίδας και το μοναστήρι του Οσίου Ναούμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.