Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Ο νέος ακροδεξιός Πρόεδρος της FYROM Ιβανόφ ξεκίνησε το «πνεύμα της καλής γειτονίας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης » με...........


τον ήλιο της Βεργίνας.
Φυσικά το ΥΠΕΞ και Ελληνική κυβέρνηση πρέπει ακόμα να κοιμούνται.
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι μπορεί η σημαία της Βεργίνας να είναι και έργο του δήθεν «μετριοπαθή» και απερχόμενου προέδρου Τσερνέκοφκσι.

2 σχόλια:

  1. Ακρίτα, ο απερχόμενος πρόεδρος δε νομίζω ότι ήταν μετριοπαθης - απλά ήταν πιο πολιτικά έξυπνος. Μάλλον χάιρομαι που ο νυν πρόεδρος είναι της σχολής γρουφσκι (κάτι που μου δίνει ελπίδα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη το "μετριοπαθής" είναι χαρακτηρισμός που του αποδίδουν ελληνικοί δημοσιογραφικοί κύκλοι προκειμένου να καλύψουν τις αδυναμίες της δικής μας πλευράς. Σου λένε ότι υπάρχουν κάποιοι στα σκόπια ότι δέχονται την σύνθετη ονομασία ξεχνώντας να αναφέρουν ότι και ο Τσερνέκοφκσι είναι υπέρ

    -της διπλής ονομασίας όχι τύπου erga omnes
    -το παρελθόν του σαν ΥΠΕΞ και Πρωθυπουργού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.