Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Κα Riki Van Boeschoten αυτό το κατάπτυστο κείμενο είναι δικό σας ?

Μιλάω για το κείμενο-άρθρο που δημοσίευσε το crimevssocialcontrol.blogspot.com το οποίο και είναι μια αντίγραφη των απόψεων του Σλαβομακεδονισμού σε ότι αφορά τόσο τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ αλλά κυρίως στην γνωστή προπαγάνδα για τα περί της "Μacedonian Language", Ελληνο"μακεδονικού" λεξικού και την ιστορία της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής.
Θα ήθελα την απόψη σας και έναν εποικοδομητικό ΔΙΑΛΟΓΟ κάτι που δεν κάνουν ποτέ αυτοί στο πάνελ σας.
Θα σας πω ότι είδα 10 νεοναζί να επιτίθονται σε 10 μισέλληνες και στην μέση η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Και τώρα οι τελευταίοι άρχισαν να γράφουν "άρθρα" και να συκοφαντούν την Ελλάδα μιας και αυτό ήθελαν εν μέσω ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
Για το λεξικό τα είπα σε προηγούμενες ανάρτησεις μου εδώ και εδώ.
Και επισημαίνω και πάλι τα εξής:

Εγώ το θεωρώ σαν μία ευκαιρία απόδειξης του  Σλαβομακεδονικού ψευδοεπιστημονισμού , το περιεχομένό του πραγματικά είναι το αποτέλεσμα της πλήρης πλύσης εγκεφάλου που έχουν υποστεί-και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς από το ακροδεξιό καθεστώς Γκρόύεφσκι- οι Σλαβομακεδόνες  όλα αυτά τα χρόνια, και είναι φανερό ότι οι ψευδοεπιστήμονες σας επινοούν σχεδόν καθημερινά νέους τρόπους να κοροϊδεύουν πρώτα τον εαυτό τους, αυτούς που δεν είναι υποψιασμένους και κυρίως αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση στις πηγές(βιβλιογραφία και διαδίκτυο).

Και για να είμαι πιο ξεκάθαρος: ο συγγραφέας δεν είναι γλωσσολόγος , πόσο μάλλον λεξικογράφος.
Και η αμοιβόμενη από το Ελληνικό Δημόσιο κ.Κα Riki Van Boeschoten ήσαν παρούσα σε αυτό το κομματικό πανηγύρι ψευδοπιστημονικότητας του εθνικιστικού κόμματος του ΟΤ.

33 σχόλια:

  1. Φίλε μου,
    πέραν τῶν ψευδῶν καὶ συκοφαντικῶν ποὺ γράφει, πρόσεξε τὸ ἐξῆς:
    Εἴμαστε τόσο -ὑπερβολικῶς- φιλελεύθεροι, ὤστε ἐπιτρέπουμε σὲ μιὰ ἀλλοδαπή, ἀγνώστου προελεύσεως καὶ ἐπιδιώξεων, νὰ ὑβρίζῃ τοὺς Ἕλληνες καὶ τὴν Ἑλλάδα, καὶ νὰ προωθῇ τὴν ἀνθελληνικὴ προπαγάνδα τῶν Σκοπίων, ἀπὸ τὴν ἔδρα... ἑλληνικοῦ δημοσίου πανεπιστημίου!
    Καὶ τὴν πληρώνουμε κιόλας, ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες πολίτες, μὲ τοὺς φόρους μας, γιὰ νὰ μᾶς ἀποκαλεῖ φασίστες!
    Ἔ, δὲν εἴμαστε φασίστες· μαζοχιστὲς εἴμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ... επίδειξη ανωτερότητας ... θα μας φάει... είμαστε πολύ μαλ..κες...
    αυτή διδάσκει... διαβάλλοντας... διαστρεβλώνοντας.... τι να πώ... με το ζόρι να μας κάνουν εθνικιστές... ποιος να κατηγορήσει του φασίστες που έκαναν αυτά που έκαναν, όταν διακυβέβεται η πατρίδα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλλίμαχε δυστυχώς αυτή κυρία δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να διαστρεβλώνει τα γεγονότα και να προωθεί τις απόψεις των Σκοπιανών. Κατηγορεί λέει την Αστυνομία ότι δεν τους προστάτεψε.
    Γιατί?
    Μα και φυσικά ήξερε ότι θα προκαλέσει τους αναγκέφαλους της ΧΑ να κάνουν επεισόδια και τώρα με βιντεάκια και αρθράκια να παίρνει την σκυτάλη και να τσουβαλιάζει τα πάντα λες και η Ελλάδα είναι οι νεοναζί. Μάλιστα στο άρθρο της κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο Περίανδρο και στην Σεμπρένιτσα λες και δεν ξέρουμε το αντιπροσωπεύει αυτή η ιδεολογική πτέρυγα.

    όπως είπα ο στόχος των Σκοπιανών του Ουράνιου Τοξου ήταν να προκαλέσουνν και τώρα την σκυτάλη την παίρνουν τα αρθράκια της Riki Van Boeschoten και οι συνεντεύξεις του Φρήντμαν για τους "κακούς Έλληνες" με σκοπό την δυσφήμηση της χώρας μας παρουσιάζοντας τους εμμέσα με τους χρυσαυγίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε ο σκοπός τους ήταν αυτός που ανέφερα και στον Καλλίμαχο. Άλλο χαρακτηριστικό από το παρελθόν της είναι η απενοχοποίηση των υπευθύνων για το παιδομάζωμα όπου μεταξύ άλλων έλεγε ότι το παιδομάζωμα ήταν πράξη «πολιτικής σκοπιμότητας» και «εκκένωση», ενώ τα παιδιά που αρπάχθησαν ως «πρόσφυγες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το επίθετο τις κυριας Καθηγήτριας δείχνει Ολλανδική-Φλαμανδική καταγωγή. Δεν γνωρίζω αν έχει Ολλανδική η Βελγική ιθαγένεια.

    Για την Ιστορία να θυμίσω ότι η Ολλανδία υπήρχε μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    Τέλος ως δείγμα πολιτισμού και δημοκρατικών ευαισθησιών των προγόνων/συνπατριοτων της θα αναφέρω το πολίτευμα APARTHEID που επέβαλαν στους μαύρους ιθαγενείς κατοικους τις Νότιας Αφρικής.

    Η τελευταία που δικαιούται να φιλάει για φασισμό είναι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως παρατηρήστε πόση ζημιά έκανε μια χούφτα πολιτικά ηλίθιων ακροδεξιών...
    Ο Βοσκόπουλος και ο Παρίσης πίνουν νερό στο όνομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I kyria Boeschoten episis episkeftike ta xwria tis Kastorias me ton Loring Danforth prin apo 2 xronia kai eipe stous katoikous tis Basileiadas: "Eleftherothike to Kosovo...twra yrthe i seira sas!" Tin akousame oloi...
    I Elliniki kybernisi ofeilei na labei ta metra tis kai na ksypnisei. Isws prepei na tin diwksei;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Ακρίτα,

    Παραθέτω το κείμενο της παρέμβασης μου στην λίστα της Modern Greek Studies Association ( MGSA-L) των Η.Π.Α.. Έχεις την πλήρη συγκατάθεση μου όπως το αναρτήσεις στην έγκριτη ιστοσελίδα σου.
    http://maillists.uci.edu/mailman/public/mgsa-l/2009-June/010931.html

    Δυστυχώς η παρέμβαση της κυρίας Riki Van Boeschoten στην MGSA-L διακρίνεται από μία κατάφωρη μεροληψία που -κατά την γνώμη μου- αγγίζει τα όρια του διασυρμού της Ελλάδας διεθνώς.
    http://maillists.uci.edu/mailman/public/mgsa-l/2009-June/010934.html

    Ευχαριστώ γιά την φιλοξενία,

    Χρίστος Δ. Κατσέτος
    Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής
    του παν/μίου Drexel
    Φιλαδέλφεια, Πεννσυλβανία
    Η.Π.Α,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέγα λάθος που πήγαν και σταμάτησαν την παρουσίαση και τους έδωσαν ευκαιρία για δημοσιότητα που δεν τους άξιζε. Είχα απορία για τον αριθμό των παρευρισκομένων, μιας και το κανονικό βίντεο δεν τους έδειχνε και είχε πολύ ησυχία, πλην των ατόμων που διέκοψαν την παρουσίαση. Τελικά ο κύριος μας έδειξε ότι ήταν μια παρουσίαση, "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν", μέτρησα κοντά στο 8-9 άτομα!!! Πραγματική "λαοθάλασσα"... ανυπαρξίας, που δυστυχώς 2 άνθρωποι τους έδωσαν αξία! Κρατάω και τις επιφυλάξεις μου για το κατά πόσο τυχαία ήρθαν και έκαναν φασαρία οι δύο τύποι και δεν ήταν υποκινούμενοι από Βοσκόπουλο για να γίνει ντόρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑ και ΟΤ στην πηγάδα και οι δύο. Realpolitik.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α και βασικά, ΧΑ και ΟΤ πήραν το μπ... στις ευρώ. Απορώ ποιος ψήφισε ΟΤ δω πέρα στην Ήπειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένα γενικό ερώτμα:

    Aλήθεια, το Ελληνο-Μακεδονικό λεξικό σε τι χρειάζεται; Στο να μαθαίνουν οι, πλέον εντελώς δίγλωσσοι, (εκτενής προσωπική εμπειρία στην περιοχή της Φλώρινας μου λέει πως η νεότερη γενιά, μέχρι 18-21 ετ. χρησιμοποιεί την ελληνική ως πρώτη γλώσσα...ίσως οι πανεπιστημιακοί που ασχολούνται έχουν εμπεριστατωμένη άποψη επί του θέματος - δεν ειρωνεύομαι) την στανταρνταιζντ της ΠΓΔΜ;

    Μα έτσι δεν διατηρούνται ούτε οι ιδιαίτερες νοτιοσλαβικές διάλεκτοι της ελ. Μακεδονίας, ε; Ελπίζω ο κ. Καραντζά να έχει προνοήσει αλλιώς το λεξικό δεν έχει αιτία ύπαρξης πλην της προώθησης της ΠΓΔΜακεδονικής πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα περί Σρεμπρένιτσας που λέει η Van Boeschoten ισχύουν;

    Όσο γνωρίζω, υπήρξαν όντως έλληνες εθελοντές (εντάξει ελαχιστότατοι, αλλά η κυρία ξεχνάει να πει πως γι αυτούς δεν έφταιγε τόσο ο νεοναζισμός όσο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΙΛΟΣΕΡΒΙΚΟ κλίμα που δημιουργούσαν και διατηρούσαν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ακόμα και το ΚΚΕ) αλλά δε συμμετείχαν στις σφαγές.

    Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κε Κατσέτο το είχα διαβάσει το κείμενο σας και σας ευχαριστώ που μου δίνεται την άδεια να το δημοσιεύσω. Πραγματικά τοποθετεί το θέμα της έκδοσης του λεξικού όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ανώνυμε (8 Ιούνιος 2009 7:37 πμ) και αλήθεια να είναι δεν είναι αυτό το θέμα.
    Η Boeschoten με τον γνωστό τρόπο γραφίδας προσπαθεί να παρουσιάσει τους ΄Ελληνες ως φασίστες και νεοναζί λες και όλοι εμείς που πονάμε για την πατρίδα μας είμαστε χρυσαυγίτες. Και οι πληροφορίες μου είναι ότι αυτό το κατάπτυστο κείμενο το έστειλε και στα γνωστά channel όπου μιλάνε οι πανεπιστημικοί μεταξύ τους. Τα ίδια έκανε και ο Δημητράς πιο παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμ αυτό λέω, ότι προσπαθεί να παρουσιάσει τους εθελοντές ως ενδεικτικούς του "νεοναζισμού" της ελληνικής κοινωνίας ενώ μόνο προϊόν αυτού δεν ήταν.

    Η αλήθεια του ισχυρισμού της van Boeschoten είναι σαφώς ανεξάρτητο (παραεπικεντρώθηκες σ'αυτό, όπως κι εγώ βέβαια) θέμα αλλά με ενδιαφέρει ούτως ή άλλως μια και έχω αποκομίσει διαφορετικές εντυπώσεις. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά ας αμφιβάλλω προς το παρόν.

    Στον πατριωτισμό (πες το κι εθνικισμό για να μη μπαίνουμε στις συνηθισμένες συζητήσεις - με τρίτους, όχι με εσένα), εθνικά θέματα, άλλου είδους πολιτικά θέματα που απασχολούν τους γείτονές μας που δεν εμπίμπτουν στα "εθνικά", κακό κάνουν αυτοί αλλά και οι θερμοκέφαλοι τύπου ΧΑ. Ο Καρατζαφέρης σοβαρεύει, πρέπει να του το αναγνωρίσω παρόλο που ψηφίζω αριστερότερά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα αληθεύει όντως αυτό που έγραψε κάποιος λίγο παραπάνω? Μίλησε δημοσίως η Boeschoten υπέρ της απόσχισης της Μακεδονίας από την Ελλάδα?

    Υπάρχουν αποδείξεις επ' αυτού? π.χ. κάποια ηχογραφημενη δήλωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ερώτημα, ποιοι είναι πιο ακροδεξιοί και φασίστες ,τα χρυσά αυγά ή ο ΦΡΙΝΤΜΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΣΟΤΕΝ πως τη λένε....
    οι Φασίστες προκαλούν φασίστες....
    Οι ακροδεξιοί ακροδεξιούς... Υπήρχε περίπτωση σοβαροί άνθρωποι να παραστούν σε τέτοιου είδους αηδίες...

    Μόνο που αυτοί καταφέρνουν και φορούν μανδύα προοδευτικό, ενώ σε τίποτα δεν διαφέρουν από τα χρυσά αυγά...
    Γιατί δεν καταδεικνύεται αυτός ο φασισμός τους η ιδεοληπτική καταπίεση μιας θλιβερής μειοψηφίας προς τη μεγάλη πλειοψηφία των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να ευχαριστήσουμε τον κ. Κατσέτο που μας έκανε την τιμή να γράψει κι εδώ.

    Βλέπω ότι κι ο Danny (α ρε Danny!) σχολιάζει τα γεγονότα στη λιστ που παρατέθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Α, και παραπομπή στο indymedia η κα van Boeschoten!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Ακρίτας σε προηγούμενα άρθρα του έχει ασχοληθεί αρκετά με τους ηλίθιους και την ηλιθιότητα.

    Για την Ιστορία ο αριθμός τον Ελλήνων εθελοντών στον πόλεμο της Βοσνίας ήτανε απειροελάχιστος.

    Πολλοί περισσότεροι ΡΩΣΣΟΙ εθελοντές κύριος πρώην μελη των ειδικων δυνάμεων του Σοβιετικού Στρατού έλαβαν μέρος. Αρκετοί επίσης βετεράνοι του πολεμου του Αφγανιστάν.

    Με το πλευρό τον Βοσνιων Μουσουλμάνων πολέμησαν πολλοί περισσότεροι εξτρεμιστές Μουσουλμάνοι από όλο τον Ισλαμικό κόσμο αλλα κύριος τρομοκράτες Αφγανοί-Μουτζαχεντίν καθώς επίσης και Τσετσένοι.

    Προφανώς για αυτούς τους εθελοντές αυτό το υποκείμενο (που λαμβάνει μισθό από τους φόρους μας) ΔΕΝ λέει κουβέντα.

    Τέλος να σας υπενθυμίσω τόσο σε εσάς αδέρφια μου όσο και στο υποκείμενο (συγγνώμη κυρια καθηγήτρια ήθελα να πω) ότι κατά την διάρκεια του εμφυλιου της Βοσνίας είχαμε και ενδο-Μουσουλμανικό εμφύλιο.

    Μάλιστα μια Μουσουλμανική περιοχή πολιορκούνταν από τον κυριος Μουσουλμανικό στρατό αφού δεν υπάκουαν στα κελεύσματα του Ισλαμιστή ΙΖΕΜΠΕΚΟΒΙΤΣ. Ο κυριος Μουσουλμανικός στρατός σε αυτή την περίπτωση νοίκιαζε βαρύ οπλισμό από τους κατά τα αλλα μισητούς εχθρούς Σέρβους για να τους πλήξει και να τους συντρίψει.

    Όπως τόνισα παραπάνω η τελευταία που δικαιούται να ομιλεί είναι αυτό το υποκείμενο του οποιου οι πρόγονοι/συνπατριoτες έδωσαν στον κόσμο το πολίτευμα APARTHEID.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Anonymos 8 Iouniou, 2009
    Tha prospathisw na brw apodeiksi alla egw prosopika to akousa apo xwrikous pou itan stin kentriki plateia tis Basileiadas.
    Pantws o tileoptikos stathmos Kastorias to epiase auto kai to exei magnitofwnimeno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ελπίζω στο indy να μην το έστειλε και απλά να το πήρανε από το blog.!!!
    Λέω.....και ελπίζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ανώνυμε (8 Ιούνιος 2009 5:54 μμ) όντως χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία για αυτό που είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Akrita,
    Tha prospathisw na epikoinonisw me tis kopeles tou FLASH pou itan ekei auti tin imera. Tha mathw perisoterra se liges meres. Pantws eixe ginei doros gi'auto. Nomizw oti milise sta slavika giati tous apokalese Zagoritchanous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν όντως υπάρχει τέτοιο ντοκουμέντο, γιατί δεν το βγάζατε τόσο καιρό στη φόρα?
    Αυτό το θέμα θα πρέπει να γίνει ευρύτερα γνωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τάδε έφη Ρίκη: "Apart from that I enjoyed meeting Victor Friedman, he is such a wonderful person." σε -email στον άλλο φωστήρα τον Ντάνυ.

    Και η πρώτη σκέψη μου ήταν: κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

    Σοβαρά αν κάποιος έχει μαγνητοφωνημένη τη Ρίκη να λέει κάτι τέτοιο (αμφιβάλλω πως το είπε τόσο απροκάλυπτα και δεν είπε κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί πολλαπλά - επίτηδες προφανώς) πρέπει πόσο και δήποτε να βρεθεί και να χρησιμοποιείται από εδώ και πέρα για να εκμηδενίζει ο,τι κουράδα κι αν ξαναδημοσιεύσει η "κυρία". Στη θέση της όμως (από τη στιγμή που προσελήφθη) καλά θα κάνει να κάτσει γιατί αλλιώς θα μας βγάλουνε πως πνίγουμε την ακαδημαϊκή ελευθερία και την ελευθερία του λόγου. Θέλω να ξέρω πάντως ποιοί καραγκιόζηδες την έφεραν στο Βόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Eκτός απο αυτή ειναι και ενας ανθέλληνας αγγλος στο πανεπιστημιο αθηνων που γραφει για τη μεταναστευση. Ειναι απιστευτο που πληρώνουμε αυτά τα βαρβαρικά παράσιτα για να μας βρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. http://maillists.uci.edu/mailman/public/mgsa-l/2009-June/010930.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Μάρτιν Μπάλντγουιν Έντουαρντς δεν είναι στο Αθηνών αλλά στο Μεσογειακό Παρατηρητήριο Μετανάστευσης (ΜΜΟ) της Παντείου. Κάποτε έγραφε τη χολή του ενυπογράφως αλλά εδώ και μερικά χρόνια το γύρισε στο handle Xeno. Δυστυχώς για τον ίδιο η εμπάθεια του είναι τόσο έντονη που τον παίρνουν πρέφα ακόμα και ξένοι στα γρήγορα. Ένα μικρό δείγμα:
    I can tell you, as a non-Greek, that all of Greece is preoccupied with falsifying history in order to proclaim the wonderful superiority of Greeks over other ethnic groups. They will tell you that black is white, or day is night, to suit their own ends: there is no hope for a culture which is so determined to lie and cheat even about reality (I won’t mention money etc in this post).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμε(8 Ιούνιος 2009 8:11 μμ) να σε καλά που μας λες ότι η Μπουσχότεν μας προτρέπει να "ενημερωνόμαστε" από το indymedia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. KE, μπορείς να παραθέσεις λινκ για το συγκεκριμένο σχόλιο;

    Έχω περιέργεια να δω τι ρατσιστόμουτρο το έγραψε ("όχι ρε παιδιά αλήθειες λέει ρε παιδιά, ρε παιδιά!").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ηλίθια ώστε να εκστομίσει αυτά τα λόγια ευθέως.
    Εκτός αν είχε τυφλωθεί σε τέτοιο βάθμο από τον φανατισμό και την αλλαζονία της που της ξέφυγε. Το γεγονός βέβαια ότι ομιλούσε στο συγκεκριμένο χωριό με την γνωστή προϊστορία ενισχύει κάπως τις υποψίες ότι όντως κάτι παρεμφερές ειπώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.