Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Αλυτρωτικός Χάρτης σε επίσημο βίντεο του Σκοπιανού Υπουργείου Εθνικής Αμύνης δείχνει καθαρά......

τις αληθινές βλέψεις των Σκοπιανών και οι οποίες απορρέονται με βάση του Συνταγμά τους. Έτσι στο σαιτ του Σκοπιανού ΥΠΕΘΑ υπάρχει σελίδα που δείχνει δραστηριότητες του Σκοπιανού Στρατού.....


Κάνοντας κλικ στο πρώτο βίντεο.......



Ακριβώς στην αρχή , εμφανίζεται χάρτης με λατινικούς χαρακτήρες όπου εμφανίζεται η "Macedonia" όπως την ονειρεύονται οι Σλαβομακεδονιστές.




Διακρίνεται καθαρά η Θεσσαλονίκη και ο Θερμαικός κόλπος καθώς και όλη η κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορουν να φερανε 24ωρες το 24ωρο το προσωπειο τους οι Σκοπιανοι. Καμια φορα τους πεφτει η μασκα και φαινεται το τι πραγματικα ονειρευονται στα Βαλκανια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.