Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Το youtube βίντεο που έχει εκνευρίσει τους Σλαβομακεδονιστές.(reload)

3 σχόλια:

  1. Φοβερό βίντεο. Μπράβο στα παιδιά που το έφτιαξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να υπάρξει ανάλογο βίντεο στην Ελληνική και πολύ περισσότερο στη γλώσσα των ανιστόριτων Σκοπιανών. χρειάζεται "επίθεση" σε όλα τα μέτωπα απ' όλους τους Έλληνες όχι γιατί είμαστε καλύτεροι όπως με θράσος λένε κάποιοι αλλά γιατί πρέπει να υπερασπίσουμε το "σπίτι μας" αλλιώς αργότερα θα μας κλείσουν σ' ένα δωμάτιο.για κανένε λόγο δεν θα πρέπει να αποκοπεί η όλη προσπάθεια από το ιστορικό της πλαίσιο.χρειαζόμαστε συμμάχους σε όλο τον πλανήτη και ακόμη περισσότερο ανάμεσα σε χώρες με πλούσια ιστορία.ο καθένας ας κάνει ότι μπορεί αφού οι πολιτικοί μας δυστυχώς επιλέγουν το πρότυπο Μίδα κι όχι του Αχιλλέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωμό...Θα πρέπει να ξαναφτιαχτεί το βίντεο στο σλαβικό ιδίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.