Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Ευχαριστώ τον Γιάννη Μαρίνο που στην .....

στήλη του στο Βήμα της Κυριακής (6-9-2009) έβαλε επικεφαλίδα αλλά και απόσπασμα από άρθρο μου με θέμα στο εάν έχουμε τελικά δημοκρατία στην χώρα μας. Όπως ευχαριστώ και το Τρωκτικό που φιλοξένησε το άρθρο μου , όπου ο Γιάννης Μαρίνος το διάβασε και το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Για μένα είναι τιμή ο σχολιασμός και τα θερμά του λόγια από τον Γιάννη Μαρίνο σε ότι αφορά το περιεχόμενο του άρθρου μου. Όπως είπε ένας αναγνώστης στο Ινφογνώμων Πολιτικά ότι η φωνή του Γιάννη Μαρίνου είναι η φωνή της λογικής μέσα σε ένα τρελοκομείο......και συμφωνώ.

7 σχόλια:

  1. Ακρίτα έχεις ένα από τα καλύτερα ιστολόγια για το λεγόμενο "Μακεδονικό", και αυτή σίγουρα είναι μία επώνυμη αναγνώριση.
    Δεν ξέρω αν πρέπει να προσθέσουμε και την αναφορά που γίνεται σε σένα, στο βιβλίο "Μακεδονικές ταυτότητες στον χρόνο".

    Υπάρχουν και άλλες ;

    Δεν ξέρω αν έχει αξία, αλλά έχεις ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα.

    Πάντα τέτοια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. stomtrooper ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το γνωρίζω ότι με αναφέρει το βιβλίο. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι αντικειμενικός αλλά και ουσιαστικός και για αυτό ζητάω και την βοήθεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακρίτα,
    Συγχαρητήρια και από εμένα.
    Το ιστολογιό σου αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΚΙΒΩΤΟ, και οπλοστάσιο του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρίκια και από μένα.Συνέχισε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τα δικά μου συγχαρητήρια Ακρίτα. Είναι σημαντικό το ότι έχεις αποδείξεις για ότι γράφεις - και τις παρουσιάζεις. Από τα κείμενα σου φαίνεται ότι έχεις παιδεία αλλά και γνώση της Ελληνικής Ιστορίας - αυτό είναι πολύ σημαντικό και καθιστά το Ιστολόγιο ως ένα από τα σημαντικότερα Μακεδονικά Ιστολόγια.
    Συνέχισε την αξιόλογη δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ τόσο τον ανώνυμο αλλά και τον Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.