Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Η γενιά του 73 σήκωνε Ελληνικές Σημαίες ενάντια στην ξενοκίνητη χούντα...και όχι κομμουνιστικές σημαίες με σφυροδρέπανα
και αναρχοφασιστικές κοκκινόμαυρες

4 σχόλια:

 1. Πολύ σωστά φίλε Ακρίτα - γιατί τότε η Ελλάδα δεν ήταν δεδομένη, τώρα που τα έχουμε όλα γίναμε "προοδευτικοί"...
  μόδα είναι και θα περάσει, θα ξυπνήσουμε - απλά να μην είναι πολύ αργά....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ξενόφερτη και ξενόδουλη κοινοβουλευτική χούντα έχουμε και σήμερα στην Ελλάδα. Μόνο που αυτή είναι πιο επικίνδυνη από την χούντα των συνταγματαρχών, αφού υπηρετεί νέο ταξικά και νέο οθωμανικά δόγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κίμωνα εάν είχαμε χούντα τότε εσύ, εγώ και γενικά όλοι όσοι αντιστεκόμεθα στην επέλαση του νεοθωμανισμού, εθνομηδενισμού κλπ θα μας είχαν κλείσει.
  Τώρα το πόσο δημοκρατία έχουμε στην Ελλάδα οι απόψεις μου είναι εδώ.

  «η κρίση είναι βαθιά, όχι μόνο γιατί κάποιοι εκπρόσωποι του λαού χρησιμοποιούν την πολιτική ως εφαλτήριο για τρυφηλή ζωή, ούτε επειδή διαχρονικές παθογένειες στη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης παραμένουν ζωντανές, η κρίση είναι βαθιά κυρίως επειδή έχει τρωθεί ο αξιακός κώδικας».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αντιπληροφόρηση ο Μίκης έχει απαντήσει εδώ και χρόνια σε αυτό το θέμα. Σχετικός σύνδεσμος εδώ.

  Μακάρι όλοι οι αριστεροί και ειδικά οι Κομμουνιστές να είχαν την πολιτική βούληση του Μίκη θεοδωράκη. Θα είμασταν καλύτεροι σαν κράτος και κυρίως σαν έθνος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.