Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Η μαύρη προπαγάνδα των ΜΜΕ

Ότι και να πεις είναι λίγα,
δυστυχώς 3 εκπομπές από αυτές, που  είναι οι πιο δημοφιλείς  λόγω ότι μας προσφέρουν μία χαραμάδα γέλιου, μιας και ειδήσεις μόνο οι συγγενείς των δημοσιογράφων πλέον βλέπουν, αποδεικνύεται τελικά ότι είναι χειρότεροι.
Αυτό κύριοι  που κάνατε δεν είναι σάτιρα, είναι ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ.
Δείτε και αναλογιστείτε τι κακό κάνει το κονσερβοκούτι και ειδικά τα ελληνικά ηλκτρονικά ΜΜΕ.......
Υπενθυμίζω ότι Μαύρη Προπαγάνδα, είναι η ψευδεπίγραφη και πλαστογραφημένη και πολλές φορές φαίνεται σα να προέρχεται από τον ίδιο τον εχθρό εναντίον του οποίου βάλλει. Είναι η πιο δόλια μορφή προπαγάνδας και προσπαθεί να πλήξει τον αντίπαλο εκ των ένδον με ψεύτικες ομολογίες και πλαστογραφημένα στοιχεία που δήθεν προέρχονται απ' αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.