Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Διόδια: εκτός από τις ΜΚΟ(υπόθεση ιθαγένειας), τώρα νομοθετούν και οι Νταβατζήδες

Προσωπικά δεν είμαι από αυτούς, που περνάω συχνά από τα διόδια των Νταβατζήδων που έχουν πλημμυρίσει τις Δήθεν Εθνικές Οδούς. Η μετακίνησή μου είναι 3-4 φορές το χρόνο στο Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Εδώ και 4 χρόνια που έχει δοθεί η εκμετάλευση στις Ιδιωτικές εταιρείες, και για την Αθηνών-Θεσσαλονίκης, δεν έχει παραδοθεί ούτε 1 χιλιόμετρο. Όταν έγινε η Νταβατζίδικη Σύμβαση, τότε παρέδωσαν τα τούνελ του Μαλιακού.Τα δε διόδια τότε κόστιζαν πήγαινε-έλα 27 ευρώ, ενώ σήμερα αισίως έφτασαν στα 51 ευρώ. Σχεδόν ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ.
Προσωπικά σαν πολίτης όμως πληρώνω. Αυτό όμως που έγινε χτες, όπου το Δημόσιο, ποινικοποίησε την  μη είσπραξη των διοδίων,  ουσιαστικά δείχνει ότι είναι όμηρος των Ιδιωτικών Εταιρειών,  το θεωρώ χαρακτηριστική πράξη Τυρρανίδας πολιτικής. Είμαι σίγουρος ότι το κίνημα «Δεν-Πληρώνω», θα γιγαντωθεί. Οι Πολιτικοί φωστήρες ή οι Κηφήνες κατά τον Πλάτωνα, αυτοί που....
 δεν κατάφεραν να βάλουν στην φυλακή κάποιο πολιτικό που τα φαγε, αυτοί που έχουν νομοθετικά δώσει το ελευθέρας στην ανομία(βουλευτική ασυλία), αυτοί που προσπαθούν να Ελληνοποιήσουν τους λαθρομετανάστες,  τα τρώνε μόνο από τους Έλληνες πολίτες.
ΑΙΣΧΟΣ κύριοι, αν και για εσάς αυτή η λέξη δεν υπάρχει στο λεξιλογιό σας. Άλλωστε είστε εσείς πους μας ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΤΕ.
Τώρα γίνεστε και εισπράκτορας των Νταβατζήδων.

15 σχόλια:

  1. Θέλω να ανοίξω ένα τυροπιτάδικο!!!

    Επειδή όμως δεν έχω λεφτά, θα ήθελα όσοι περνούν έξω από τον χώρο που σκοπεύω να ανοίξω το τυροπιτάδικο, να μου πληρώνουν τις τυρόπιτες που δεν μπορώ προς το παρόν να τους πουλήσω, έτσι ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ. ύστερα από 2 χρόνια) να μπορώ να τους πουλώ τυρόπιτες (τις οποίες φυσικά και πάλι θα πληρώνουν)!!!

    'Οσοι όμως δεν παίρνουν τις τυρόπιτες, ο Δήμος θα δίνει πρόστιμα σε όσους περνούν απέξω.


    Όχι δεν είμαι βλαμμένος, απλά προσπαθώ να ακολουθήσω την ίδια πετυχημένη πρακτική των κοινοπραξιών που έχουν αναλάβει τα έργα οδοποιίας στο εθνικό μας δίκτυο και εισπράττουν διόδια για έργα που δεν έχουν ακόμα κατασκευάσει.

    Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συνδρομή σας και επιφυλάσσομαι για την παρασκευή πολύ νόστιμων εδεσμάτων, όταν θα είμαι βέβαια έτοιμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δ ε 'θέλουμε κοτσαμπάσηδες 'στην πατρίδα μ α ς.'Θέλουμε Ελληνισμό ανθηρό και φιλοπρόοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυβέρνηση έχασε το παιχνίδι – έχασε και την μπάλα.
    Η κυβέρνηση ποινικοποίησε το κίνημα των πολιτών κατά της πληρωμής διοδίων, όπως και τους πολίτες που ζητούν φτηνότερα μέσα μαζικής μεταφοράς.Δηλαδή, αν κάποιος δεν πληρώσει διόδια ή εισιτήριο –και αρνηθεί να πληρώσει το πρόστιμο- θα τον στείλουν στη φυλακή; Στη χρεοκοπημένη χώρα που ούτε ένας πολιτικός δεν θεωρήθηκε υπεύθυνος για τη χρεοκοπία –και κανείς δεν πήγε φυλακή- θα πάει φυλακή ένας πολίτης που δεν πλήρωσε διόδια;
    Στη χρεοκοπημένη Ελλάδα –όπου κανείς δεν θεωρείται υπεύθυνος για τη χρεοκοπία και όλοι οι υπαίτιοι παραμένουν στις θέσεις τους- δεν μπορεί να καταδικαστεί κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Του τα ριξε ο τσιπρας κανονικα ,αν και δεν τον συμπαθω εν τουτοις ηταν ο μονος που μιλησε σωστα .Τα αλλα τα παλικαρια τι κανουν?προσπαθουν ακομη να βρουν το σωστο (μιγμα....)της.... σουπας? ,μην ξερασω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η έκφραση «μαστίγιο και καρότο», αναφέρεται στη δοκιμασμένη μέθοδο της ανταμοιβής και της τιμωρίας. Αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να τιμωρούν.Και εμείς σαν Καραγκιόζηδες, ως προς την τιμωρία ακολοθούμε το στωικό δίδαγμα του Καραγκιόζη:
    Θα με δείρει,
    θα με δείρει,
    θα κουραστεί,
    θα ιδρώσει,
    θα αρρωστήσει,
    θα πεθάνει.

    Αμ δε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φορολογούν τους Έλληνες πολίτες αγρίως για να πληρώνουν: Βουλευτές-Βολευτές, ΜΚΟ, ΜΜΕ, κοινωνικές παροχές στους λαθρομετανάστες, ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολεία, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους λαθρομετανάστες, κομματικούς κηφήνες αφισοκολλητές, κάθε λογής "προοδευτικό και δημοκρατικό" κατακάθι, εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ "βοήθεια" στις τριτοκοσμικές χώρες, σκοπιανούς, Τούρκους, ρατσιστές ανθέλληνες, τρομοκράτες, αναρχικούς¨, δημοσιογράφους παπαγαλάκια της πράσινης χούντας.

    Θα εξακολουθήσουμε να τους πληρώνουμε;

    Kimon
    Cometoreal@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Πιερία έχουν δύο διόδια στον ίδιο νομό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ισοκράτης είχε πει ότι οι ευνομούμενες πόλεις, όχι μόνο πρέπει να αποφεύγουν την αλόγιστη θέση νέων νομων, αλλά και την θέση πολλών νόμων, διότι η πολυνομία αλλά και η καινομία είναι τεκμήριο κακής διακυβέρνησης αυτών των πόλεων.
    Οι σύγχρονοι Κηφήνες, κάνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και που να ανθισει το κινημα δεν δουλευω δεν δουλευω
    τι θα ποινικοποιηση τοτενες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως περιμένω η Ελληνική Δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της όπως έκανε με το Λαθρονόμο. Σαν πολίτης δεν έχω άλλο νόμιμο τρόπο να προστατευτώ από τις αυθαιρεσίες της νομοθετικής και 4ης εξουσίας που κυβερνούν αυτόν τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέχρι π ό τ ε θα καλύπτεται και θα συγκαλύπτεται αυτή η σεσημασμένη αληταρία-συμμορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. A.X. το ξέρεις ότι η σύμβαση προβλέπει καινούργιες αυξήσεις, ύψους 50% των υπαρχόντων διοδίων μέχρι τον Ιούνη;
    Και έχουν το θράσος κάποιοι να μιλάνε για ....μειώσεις.
    ΨΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ,ΠΙΠΤΕΙ Π Ο Υ Λ Ο Σ,ΑΔΕΛΦΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ.ΚΛΕΠΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΛΗΙΣΤΡΙΚΟΤΑΤΟΙ.ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ Ε Ι Δ Ι Κ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΖΗΤΕΙΣ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΑΠΕΓΥΜΝΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 'ΣΤΗ ΧΩΡΑ;AΠΑΙΤΕΙΣ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ;EMEINAN IKANOI ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΜΗ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ,ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΩΡΥΕΣΑΙ ΥΣΤΕΡΑ KAI NA MH TOYΣ ΕΠΙΤΕΘΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΔΥΝΑΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.