Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Σλαβομακεδονιστές που προωθούν την Ψευδοϊστορία και την Ψευδοαρχαιολογία, ομιλητές σε συνέδριο στην Θεσσαλονίκη.

Τέλος του μήνα, κάπου στην Θεσσαλονίκη θα λάβει χώρα ένα συνέδριο με θέμα «κάτι από τα Βαλκάνια». Δεν θέλω να αναφερθώ ποιο είναι αυτό το συνέδριο διότι δεν θέλω να το στοχοποιήσω, μιας και οι θερμοκέφαλοι δεν αργούν να κάνουν διαφήμιση σε κάτι τέτοια events. Αλλά μόνο και μόνο, η συμμετοχή δύο σκοπιανών, κορυφαίων στην προώθηση του αρχαιοκεντρισμού του καθεστώς Γκρουέφσκι, με κραυγαλέες τοποθετήσεις ψευδοϊστορίας και ψευδοαρχαιολογίας, το θεωρώ ΝΤΡΟΠΗ. Θα επανέλθω με νέα ανάρτηση, με το τέλος του συνεδρίου,  φυσικά δίνοντας παραδείγματα από το επιστημονικό έργο των δύο Σκοπιανών, το οποίο και δεν διαφέρει από τους δύο κορυφαίους αγαπημένους διαδικτυακούς αστέρες των Σκοπιανών, τον Risto Stefov και το Alexander Donski.

5 σχόλια:

  1. Από το tastv.gr:

    Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

    18 Φεβρουάριος 2011

    Στελέχη του Ουράνιου Τόξου πραγματοποίησαν συνάντηση στις 14 Σεπτεμβρίου 2008 στην Έδεσσα στο κατάστημα της δημοτικής επιχείρησης . Στην παραπάνω συνάντηση ήταν καλεσμένη και η αξιωματούχος του ΟΗΕ Mac Dougall. Εγώ, ο Σεραφείμ Τάσος, συνεργάτης τηλεοπτικών μέσων των Αθηνών ειδοποιήθηκα να καλύψω τη συνάντηση. Όταν έφτασα στο σημείο, στη μικρή αίθουσα ήταν οι καλεσμένοι μαζί με την εκπρόσωπο του ΟΗΕ και δύο τηλεοπτικά συνεργεία των Σκοπίων των σταθμών Α1 και Α2. Ζήτησα να εισέρθω στη μικρή αίθουσα και μου απαγορεύτηκε η είσοδος, παρέμεινα όμως εκτός περιμένοντας το τέλος της συναντήσεως μαζί με άλλους συναδέλφους τοπικών μέσων ενημέρωσης. Αφού τελείωσε και αποχώρησε η κ. Mac Dougall άρχισαν να αποχωρούν και τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στην αίθουσα. Εξερχόμενος ο κ. Παπατσαρκνιάς έκανε δηλώσεις στην κάμερά μου για το τι συζητήθηκε στη συνάντηση. Κάποια στιγμή εξήλθε και ο εκπρόσωπος του Ουράνιου Τόξου κ. Παύλος Βοσκόπουλος. Του ζήτησα να μας εξηγήσει τον σκοπό της συνάντησης και εκείνη τη στιγμή γύρισε πίσω και επιτέθηκε χτυπώντας την κάμερά μου. Μετά από καιρό έπεσε στα χέρια μου και βίντεο της στιγμής όπου δέχτηκα την επίθεση και επειδή το συγκεκριμένο βίντεο δεν το είχε στην κατοχή του ο κ Χαρδαβέλλας κατά την τηλεφωνική μου παρέμβαση στην εκπομπή του σήμερα το δημοσιοποιούμε για να βγάλει τα συμπεράσματά του ο κόσμος για το πρόσωπο του κ. Βοσκόπουλου.

    ---


    Βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=ztCFrvZFG5Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητε Ακριτα...μην μου πεις οτι θα ερθουν ο Τεντοφ με τον Μποσεβσκι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο αυτό δεν είδαμε, πάντως δεν είναι αυτοί, αλλά είναι εξίσου τραγικοί.
    Τι να πω, πραγματικά κρατιέμαι με το ζόρι όταν βλέπω να συμμετέχουν άτομα που υποστηρίζουν τον ανανεωμένο Σλαβομακεδονισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΒΒC, αφού κατάργησε την βουλγαρική και την ελληνική εκπομπή, τώρα καταργεί και την σερβική.

    Η "μεκαδονική" μένει άθικτη, διότι προφανώς ανήκει σε πολυπληθές και φίλο έθνος! "Ου με πείσεις καν με πείσεις", λένε οι Βρετανοί, όταν Έλληνες και Βούλγαροι τους εξηγούν ότι δεν υπάρχει "μακεδονική γλώσσα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.