Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Η ιστορία του Νομοσχεδίου του ΠΑΣΟΚ που δεν είναι δικό του αλλά μιας ΜΚΟ

Όλα ξεκίνησαν την 26/03/2009  όπου η  Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου(ΕΕΔΑ) παρουσίασε  σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ τις προτάσεις της για ένα «νέο κώδικα ελληνικής ιθαγένειας», κωδικοποιώντας τη διαδικασία καθορισμού ιθαγένειας ώστε η απόκτησή της να αποτελεί δικαίωμα του ενδιαφερομένου και να μην εξαρτάται από τη διακριτική ευχέρεια της διοίκησης. Μάλιστα το παρουσίασαν ως η αιτιολογική έκθεση του σχεδίου νόμου  όπου «οι προτεινόμενοι κανόνες είναι κοινωνικά επιβεβλημένοι, δίκαιοι και πολιτικά εφικτοί», όπως αναφέρει . Παρόντες ήταν ο τότε Υπουργός Εσωτερικών Παυλόπουλος και τα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Τα κόμματα μάλιστα θεωρούσαν ουσιαστικές τις αλλαγές που εισηγείται η ΜΚΟ.

Ο ΥΠΕΣ τότε δήλωσε ανοιχτός στη συζήτηση, ωστόσο όχι μόνο δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα, αλλά προσπερνώντας τον συγκερασμό των δύο βασικών απόψεων για το θέμα του δικαίου του αίματος και του εδάφους χαρακτηρίζοντας τους «ξεπερασμένους», εισήγαγε τον όρο ...
.... της συνείδησης/βούλησης (αυτό είναι γραμμή της «αρχής της εθνικότητας» όπου οι διεθνιστές και οι υπέρμαχοι του εθνοκτόνου νομοσχεδίου δεν την αναφέρουν ή την διαστρεβλώνουν) που θα πρέπει να εξετάζεται προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.
Αυτά όλα καταγραφήκαν από την Ελευθεροτυπία  και την Αυγή την 27 και 27 Μαρτίου.
Επισημαίνω ότι η ΜΚΟ διάλεξε να παρουσιάσει το νομοσχέδιο 1 μέρα μετά την Εθνική Γιορτή.



Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζω ότι ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΔΑ είναι επίσης μέλη του ΚΕΜΟ μίας άλλης ΜΚΟ όπου έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα για την δράση της . Υπενθυμίζω τις υποθέσεις «Βλαχικής μειονότητας» αλλά και «Τσάμηδων».


Μετά από 1 μήνα(26-4-2009) έχουμε νέο μπαράζ δημοσιεύσεων για το θέμα. Αυτά προέρχονται από την «Αυγή». Εκεί διαβάζουμε  ότι «πόσο αναχρονιστική είναι, κατά πρώτο λόγο, η εμμονή της ελληνικής ιθαγένειας στον ανελαστικό ουσιαστικό κανόνα του αίματος» και για ένα «ενα Κώδικας αγκιστρωμένος στο δίκαιο του αίματος».


Και φτάνουμε στις ευρωεκλογές (11-6-2009)και στο σχέδιο 8 σημείων  όπου ο Προεδρος του ΠΑΣΟΚ και πολέμιος του μονοεθνισμού όπου στο σημείο 6 ευθέως, εξαγγέλλει τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες, "ιδίως δεύτερης γενιάς’’  χωρίς να αποκλείει η χορήγησή της και σε άλλους, πρώτης γενιάς (το οποίο τελικά και το πράττει με το εθνοκτόνο νομοσχέδιο).


Την ίδια εποχή ο αντιπρόεδρος της ΜΚΟ κος Τσιτσελίκης σε Τουρκική ιστοσελίδα(προφανώς Τούρκου Θρακιώτη) γράφει άρθρο με θέμα τι άλλο: την μεταρρύθμιση του δικαίου ελληνικής ιθαγένειας
Εκεί ο Κος Τσιτσελίκης  δίνει  τα  κύρια σημεία της πρότασης της ΜΚΟ όπου κατά τα 7/9 είναι το ίδιο με του ΠΑΣΟΚ.
Επαναλαμβάνω όλα αυτά σε άρθρο του σε Τουρκική ιστοσελίδα.


Τα υπόλοιπα τα ξέρετε μιας και τα ανέφερα σε ανάρτηση μου πριν από 3 μέρες.
ΠΛΗΡΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ της πρότασης μιας ΜΚΟ από την Ελληνική κυβέρνηση.


Θέλω να επισημάνω για μία ακόμη φορά : Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας μία πρόταση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης γίνεται πρόταση προς νομοσχέδιο. Νομοσχέδιο που αλλάζει το εκλογικό σώμα προς συμφέρον όχι του Ελληνικού λαού αλλά προς των κομμάτων που το στηρίζουν. Η είσοδος φέτος 250.000 και σε βάθος 3ετίας τουλάχιστον 960.000 νέων  αλλοεθνών ψηφοφόρων  στο εκλογικό σώμα  δίνει  διαφορετική μορφή από αυτή που είχε αρχικά, το μεταβάλλει ως προς το εθνικό περιεχόμενό του και ως προς την ουσία του.


Κομμάτων που υπενθυμίζω είπαν ΟΧΙ σε νόμιμα πολιτικά δικαιώματα ομογενών του εξωτερικού.


Δεν είναι θέμα πλέον εάν είσαι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ ή ΛΑΟΣ.
Είναι θέμα πλέον εθνικής κυριαρχίας  και η οποία καταλύεται με την αλλαγή του εκλογικού σώματος, το υπέρτατο αγαθό της σύγχρονης  Δημοκρατίας.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ειδικά εσείς του ΠΑΣΟΚ.

14 σχόλια:

  1.  

    Χρειάζεται ΡΗΤΗ, κατηγορηματική, εντολή απο τον ιδιοκτήτη λαό:
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ στο Μεταναστευτικό ► Όλα τα Γραφικά, Εικόνες, Avatars, Icons
    Στείλτε και τις δικές σας εμπνεύσεις με θέμα: "Δημοψήφισμα" (βλ. στο τέλος της σελίδας)
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει το πράσινο φασιστικό κράτος(παρακράτος) είναι αυτό της καθολικής αντίστασης. Δοθέντος ότι η πατρίδα μας κινδυνεύει να αλλωθεί από αλλοεθνείς μοσουλμάνους με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από εμάς, έχουμε το συνταγματικό δικαίωμα για αντίσταση υιοθετόντας κάθε είδους και μορφή πάλης, ατομικής και συλλογικής.

    Τα σχέδια των ανθελλήνων και δοσιλόγων του εποικισμού της χώρας από αλλοεθνείς θα καταρεύσουν αν η χώρα κατρεύσει οικονομικά!

    Πρέπει λοιπόν ατομικά και συλλογικά να υπονομέυσουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης για την αύξηση των φορολογικών εσόδων, αφού τα χρηματά μας θα πάνε είτε στο να αυξήσουν τους παχουλούς μισθούς τους, είτε στις ΜΚΟ, είτε στην οικονομική στήριξη των λαθρομετανάστών.

    Για τον λόγο αυτό πρέπει οι Ελληνες πατριώτες να αγνοήσουν την έκληση των κουισλιγκ για την συλλογή αποδείξεων αγορων και να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο στην αύξηση της φοροδιαφυγής με οποια ατομική θυσία.

    Σκεφτείτε ότι η χώρα δεν είναι η Ελλάδα που ξέραμε και αγαπήσαμε. Ας την ξανακερδίσουμε με τις μικρές θυσίες μας για να βάλουμε τους εθνοπροδότες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακρίτα ο Παυλόπουλος (καθόλα αντιπαθής και υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για το χάλι με τους λαθρομετανάστες στα αστικά κέντρα) είπε το προφανέστατο (με άλλα λόγια): Το ζητούμενο είναι Ελληνική Εθνική Συνείδηση - ούτε "αίματα" και αηδίες ούτε βέβαια το ατύχημα του που γεννήθηκες. Είναι πιο Έλληνας ένας παπάρας απόγονος των Μποτσαραίων στο εξωτερικό που σήμερα δηλώνει Αλβανός και τον έχουν κάνει μπαϊράκι οι Αλβανοί από τις σειρούλες μου τους 40άρηδες Αφρικανούς που επέμεναν να παρελάσουν (κι ας είχαν διαλύσει τα πόδια τους) γιατί ένιωθαν περήφανοι που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΕ στο Ιθαγένεια σημαίνει Εθνικότητα και η «αρχή της Εθνικότητας» έχω πει ότι το Σύνταγμα μας δεν στηρίζεται στο "δίκαιο του αίματος" αλλά στην "αρχή της εθνικότητας". Άρα δεν είναι θέμα φυλετικό η ιθαγένεια αλλά θέμα βούλησης και συνείδησης. Αυτό όμως το καταπίνουν τα ΜΜΕ και όσοι υποστηρίζουν το εθνοκτόνο νομοσχέδιο λέγοντας τα γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτη την μη κυβερνητικη ΕΕΔΑ ποιος την χρηματοδοτει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΟΜΝΗΣΗ
    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακρίτα ΦΥΣΙΚΑ και δεν συμφωνώ να γινόμαστε πρόβατα, είμαι υπέρ της άμεσης δημοκρατίας σαν μακρινό ιδανικό. Ομως πρόβατα είμαστε ΗΔΗ έτσι κι αλλιώς, στην πλειοψηφία μας.
    Τώρα, η Δαμιανίδη... εξόργισε μια φίλη μου, αλλά προσωπικά με αφήνει αδιάφορο.
    Στο νομοσχέδιο έχω βρει σημεία που χρήζουν αλλαγής, π.χ. παραθυράκια ρυθμίσεων που δίνουν ΚΙΝΗΤΡΟ για ΑΚΟΜΗ μεγαλύτερη μετανάστευση, κλπ. αλλά η έρευνα δεν τελείωσε. Φοβάμαι πως η ολοκληρωτική απόρριψη του νομοσχεδίου οδηγεί σε χειρότερα ή σε ψήφισή του ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. Και το δημοψήφισμα είναι θεσμικά και νομικά ανέφικτο (στο ξαναπείπα).

    Αν θέλουμε να είμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ, είναι σχεδόν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι η υπερ-μετανάστευση δημιουργεί προβλήματα π.χ. κατεβάζει μισθούς χαμηλόμισθων, το λέει ΚΑΙ ο Ζίζεκ ΚΑΙ αλλοι ΓΝΗΣΙΟΙ αντιφασίστες / αντιρατσιστες. Π.χ. Βρήκα στη Βίκυ τον Πιερ-Αντρέ Ταγκιέφ, “σημαντικότερο μελετητή νεορατσιστικών φαινομένων στη σημερινή Ευρώπη” (κατά τον Ιό)... με το εξής εκπληκτικό στο τέλος του λήμματος: About so-called “antifascist” and “antiracist” groups:
    ...Pierre-André Taguieff wrote Les Contre-réactionnaires (Denoël, 2007) in which he opposed both antiracism and antifascism. He considers them as ideologies which are instrumentalized by far-left groups (p.576) «aiming to regularize as many illegal immigrants as possible without any regulation»!

    Αρα, ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ στην Ελλάδα. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ αντι-φασίστας, ΝΟΥΜΕΡΟ 1 στον αγώνα κατά της Νέας Δεξιάς και κατά του ρατσισμού, έγραψε αυτά τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ! (Δεν χρειάζομαι τον... Καραμπελιά)

    Σε άλλα θέματα διαφωνώ μαζί σου αλλά προσπαθώ να μιλήσω ΜΟΝΟ για όσα υπάρχει δυνατότητα θετικού διαλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς ΠΑΣΟΚική κυβέρνηση :

    Αφού θέλετε να γίνουμε Δανία του Νότου γιατί δεν ξεκινάτε από την εφαρμογή της Δανικής μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα;

    Σε περίπτωση που προωθήσετε το προταθέν σχέδιο νόμου, είθε η οργή των εχόντων Ελληνική πολιτιστική ταυτότητα να σας αποτρέψει.

    Σαν πρώτη απόδειξη της αποτελεσματικότητάς σας ως κυβέρνηση ζητώ την απομάκρυνση από τη χώρα όλων των λαθραία εισερχομένων.
    Εναλλακτικά, συγκεντρώστε τους μετανάστες στην Εκάλη και άλλες περιοχές της οικονομικής ελίτ και απελευθερώστε τις λαϊκές περιοχές από τους εισβολείς.

    Ήδη έχετε μείνει στην ιστορία ως καταλύτες για τη μετάλλαξη μέρους των υπηκόων σε λαμόγια.
    Η τωρινή σας προσπάθεια είναι ακόμα πιο επικίνδυνη.

    ΠΡΟΣΟΧΗ!
    Το πιο κάτω τραγούδι ΔΕΝ είναι πολυπολιτισμικό :
    . http://www.youtube.com/watch?v=WVpKC9vbpoE .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η τάση του ολοκληρωτισμού είναι ξεκάθαρη : 1. Κατάργηση της ¨λαϊκής κυριαρχίας¨ ( Λαός για τις δυνάμεις αυτές συμβολίζει πάντα κάτι το ¨λαϊκίστικο¨ ) με ¨μεταβίβαση ¨ των αποφάσεων σε μη – δημοκρατικά ¨διεθνή όργανα¨ , όπως είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ( όργανα μακριά από την ορατότητα και την δυνατότητα ελέγχου από τις τοπικές κοινωνίες ) 2. Κατάργηση της δημοκρατικής αρχής της ¨πλειοψηφίας- μειοψηφίας¨ , η πλειοψηφία δεν μπορεί να έχει για τα πάντα δίκιο , υπάρχουν θέματα που μπορούν να τα χειρίζονται και τα γνωρίζουν οι ¨ειδήμονες¨ , επιστήμονες κ.α. 3) κατάργηση της ιστορίας και της μνήμης ( ¨Οργουελικό Όραμα¨ ) με την άποψη ότι κάθε κοινωνικό σύνολο , κάθε γεωγραφικός χώρος έχει την ¨δικιά του αλήθεια¨ , δεν υπάρχει ¨μία αλήθεια¨ ( φιλοσοφική , ας πούμε , αρχή του ¨αγνωστικισμού¨ και ¨θετικισμού¨ ). Προσπάθεια ¨συμψηφισμού¨ των πάντων για να είμαστε ¨δίκαιοι¨ …

    Το ήταν ο παλαιός φασισμός το γνωρίζουμε . Το τι είναι ο Νέος-¨Φιλελεύθερος¨ φασισμός ( σίγουρα όχι οι νοσταλγοί του παλαιού- το φαινόμενο αυτό αποτελεί ένα ανεπιτυχές ¨ρετρό¨ στοιχείο ) δεν το έχουμε εντοπίσει ακόμα ξεκάθαρα .

    Και κολυμπάμε από το 1990 βαθιά μέσα σε αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακρίτα θα βοηθούσε πάρα πολύ μια κριτική του νομοσχεδίου ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣ ΣΗΜΕΙΟ, με προτάσεις σε ΚΑΘΕ γραμμή. Η ολοκληρωτική απόρριψη δεν βοηθάει διότι... το πολύ-πολύ να επαν-εμφανιστεί το ίδιο νομοσχέδιο (αν αποσυρθεί αυτό) με πολύ ελάχιστες αλλαγές.

    Προσωπικά μπόρεσα να επεξεργαστώ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ του νομοσχεδίου, είδα ΚΑΙ θετικά σημεία, δεν είδα μόνο αρνητικά. Φοβάμαι πως ο πιο πολύς κόσμος το κρίνει εκ των προτέρων ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, βασιζόμενος σε φήμες, όπως έκανε και για άλλα θέματα (π.χ. τις παραποιήσεις γραπτών της Δραγώνα).

    Στον ανώνυμο του τελευταίου σχολίου (08 Ιανουαρίου 2010 4:54 μ.μ.) έχω να πω με λύπη μου ότι ΕΧΕΙ (μεν) δίκιο, αλλά... ότι ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. Ενας λαός που θέλει να αντισταθεί στις ολιγαρχίες των ειδημόνων ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ να μην μπορεί να σκεφτεί ΟΡΘΑ, έστω και με βάση την ΚΟΙΝΗ και ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ, στην πλειοψηφία του. Κι αυτό ακριβώς (ο ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ και ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ) είναι εκείνο που κάποτε έφερε στην εξουσία τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ.

    Το κίνημα του Χίτλερ ήταν ΛΑΪΚΟ, όχι ολιγαρχικό. Κέρδισε την πλειοψηφία μαζί του, επιβλήθηκε δημοκρατικά. ΔΕΝ προήλθε από "ειδικούς" αλλά ακριβώς από τέτοια αισθήματα αγανάκτησης. Ε, εκείνο που φοβάμαι είναι ότι με τις... μαλακίες των "ειδικών" στο τέλος ο λαός θα ψηφίσει ακροδεξιά και ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ τι εστί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, όχι παίξε-γέλασε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι ας προσθέσω ότι δεν μου κάθονται καθόλου καλά ΔΥΟ πράματα, τα οποία θεωρώ σοβαρά ατοπήματα της κυβέρνησης.

    1) Το πρώτο θέμα το ξέρετε όλοι, είναι το ότι (πέρα από σωστά επιχειρήματα ή πραγματικές κοινωνικές ανάγκες) το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να θέλει απλούστατα να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους ξένους σαν... ψηφοφόρους, με ελάχιστες προϋποθέσεις. Ισως μάλιστα εν όψει των αντιλαϊκών πολιτικών που θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να ακολουθήσει, να... προνοεί μέσω νομιμοποίησης ΠΑΡΑ πολλών μεταναστών, το να κρατήσει την εξουσία ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει αυτές τις αντιλαΪκές πολιτικές. Κι αυτό δεν είναι καθόλου καλός οιωνός. Μεταξύ άλλων θα προκαλέσει μπάχαλο και λαϊκή αγανάκτηση που θα γεννήσει πολλαπλάσια στήριξη της ακροδεξιάς στο μέλλον. ΜΥΛΟΣ θα γίνουμε, αν το ΠΑΣΟΚ δεν μπορέσει να περιορίσει την ψηφοθηρία του κάπως, ώστε να φανεί ΔΙΚΑΙΟ σε όλους (και φυσικά στους μετανάστες).

    2) Το δεύτερο θέμα που θεωρώ κυβερνητικό ατόπημα είναι η... έλλειψη πείρας από ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ στο διαδίκτυο και ο Ψηφιακός... Αυταρχισμός. Ενώ το ΠΑΣΟΚ έκανε ένα ΠΟΛΥ θετικό βήμα, με το να δώσει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την ευκαιρία στο λαό να... σχολιάζει σε φόρουμ του υπουργείου το νομοσχέδιο, εν τούτοις λογόκρινε τόσα σχόλια (περίπου τα... μισά όπως υπολόγισε μια φίλη μου) ώστε... ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον ίδιο το διάλογο. Αν το κάναμε εμείς αυτό, οι μπλόγκερ, θα τρώγαμε ΠΟΛΛΑ εικονικά γιαούρτια και γιουχαϊσματα. Λαμβάνουμε μέτρα να ΜΗ λογοκρίνονται απόψεις, παρά μόνο βρισιές ή... Content-free trolling. ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ. (τεράστιο θέμα αυτό, επιβάλλει την καθιέρωση αποδεκτών standards δημοκρατικού διαλόγου στο διαδίκτυο από ΟΛΟΥΣ μας).

    (Ακρίτα, εκ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ είπα όλα αυτά ΚΑΙ στο Jungle Report, επιθυμώντας περισσότερο ΥΓΙΗ ΔΙΑΛΟΓΟ, όχι φανατισμό και πόλωση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και, ταυτόχρονα, είμαστε υπερήφανοι που ο Δουκάκης και οι άλλοι Άγκνιου έγιναν, όχι μόνον πολίτες, αλλά και πρωτοκλασάτα πολιτικά μέλη των Ηνωμένων Πολιτειών και των άλλων ανεπτυγμένων κρατών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι Δουκάκης και οι άλλοι Άγκνιου πήγαν νόμιμα στις ΗΠΑ, έπειτα ενσωματώθηκαν στην κοινωνία των ΗΠΑ και τελικά έγιναν πολίτες των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.