Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Επάγγελμα: Μέλος (Μ.Κ.Ο.), με χορηγό Κυβερνητική Υπηρεσία!!!

Όπως έχω πει από αυτό το βήμα πολλές φορές, ειδικά από τότε που έγινε πρωθυπουργός ο Γ.Α.Παπανδρέου, οι ΜΚΟ πλέον στην Ελλάδα έφτασαν να νομοθετούν. Χαρακτηριστικό και κραυγαλέο παράδειγμα είναι ο αντισυνταγματικός νόμος για την Ιθαγένεια, που είναι προϊόν πρότασης ΜΚΟ, που την αποτελούν μάλιστα άτομα τα οποία εκτός του ότι ανήκουν και σε άλλες ΜΚΟ, έχουν και βήμα από την γνωστή για τις «υπηρεσίες τους» 4η Εξουσία.

Δημοσιεύματα φέρουν ότι υπάρχουν αντιδράσεις για τις υπερβολικές χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ, ενώ κάνουν ηχηρή σιγή όταν είναι να αναφέρουν τις γνωστές ΜΚΟ , που το μόνο που κάνουν είναι να εφαρμόζουν αλλά και να προωθούν τις διάφορες ιδεολογικές αντιλήψεις τους, όπως του πολυπολιτισμού, του Αθεϊσμού, του αντιχριστιανισμού, του μεταμοντέρνου υπερσχετικισμού, του νεοθωμανισμού, του σλαβομακεδονισμού.

Δεν είναι τυχαίο ότι στελέχη τους κοσμούν με...

την παρουσία τους  ιστοσελίδες, εφημερίδες γειτόνων χωρών που προωθούν τον ακραίο και επιθετικό εθνικισμό(FYROM, Τουρκίας) ενώ έχουμε και βραβεύσεις τους από ακροδεξιές οργανώσεις για την «προσφορά τους».

Οι χρηματοδοτήσεις που δήθεν θα ελεγχθούν από την παρούσα κυβέρνηση, μου θυμίζει τις εξεταστικές για την Siemens, Βατοπέδιο, Χρηματιστήριο, όπου φυσικά δεν θα βρουν τίποτα. Και πώς να βρουν όταν έχουν εμπλακεί πολιτικοί οι οποία υπέγραφαν για την χρηματοδότηση τους, ενώ και αυτές οι δήθεν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, διαφημίζουν αυτές τις χορηγήσεις τους από τα διάφορα Υπουργεία. Φυσικά υπάρχει και αυτό το παιχνίδι που παίζουν και με τις χρηματοδοτήσεις από προγράμματα της ΕΕ αλλά και Αμερικάνικων οργανισμών όπως η USAID .
Εκεί είναι που δε θα βρει  ποτέ κανείς άκρη.
Εδώ φτάσαμε το Πολεμικό Ναυτικό να χορηγεί «10ήμερες άδειες ΜΚΟ»!![http://www.hellenicnavy.gr/leaves.asp]
Ευελπιστώ η έρευνα της Εισαγγελίας Εφετών, να φτάσει στο κόκκαλο. Αλλά το θεωρώ ΟΥΤΟΠΙΑ.

Σχετικά άρθρα:ΜΚΟ(Μη κυβερνητικές οργανώσεις).

9 σχόλια:

  1. Εκτεταμένο ρεπορτάζ είχε το περιοδικό Επίκαιρα για τις απάτες που γίνονται μέσω των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
    Το ρεπορτάζ έχει ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως ότι η Ελλάδα έχει διπλάσιες ΜΚΟ από την Γερμανία, φτάσαμε τις 60000 ζωή να'χουμε!
    Ο ετήσιος τζίρος των ΜΚΟ είναι 170 εκατομμύρια Ευρώ από την τσέπη μας.
    Επιπλέον τα Επίκαιρα δεν αναφέρουν τίποτε για την δυνατότητα χρήσης των ΜΚΟ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Καμία άλλη δομή δεν προσφέρει τα πλεονεκτήματα των ΜΚΟ για αυτή την δουλειά, όπως είδαμε και από το πόρισμα των ελεγκτών της Οικοαπάτης, της υπηρεσίας ΟΛΑΦ στην περίπτωση της αγαρανάπαυσης και των "οικοπάρκων". Τότε μια ΜΚΟ είχε συστήσει παράκτια εταιρεία από την οποία "αγόρασε" μελέτη για την υποτιθέμενη διαχείριση του "οικοπάρκου" στην Ελλάδα.
    Η "μελέτη" κόστισε 50 εκατομμύρια δραχμές. Τα λεφτά πήγαν από Ελλάδα, Αγγλία και πάλι στην Ελλάδα. Την είσπραξη στην Αγγλία για λογαριασμό της "ξένης" εταιρείας έκανε ο οικιακός βοηθός του εν Ελλάδι διευθυντού της ελληνικής ΜΚΟ.
    Για μια κόμη φορά τονίζεται ότι κανένας μας δεν ψήφισε ποτέ του για καμιά ΜΚΟ.
    Καμία κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να αναθέτει έργο σε καμία ΜΚΟ.
    Καμία ΜΚΟ δεν υιοθετεί ανοικτό δημοκρατικό καταστατικό και καμία δεν έχει ανοικτές αρχαιρεσίες για την εκλογή του διοικητικού της συμβουλίου. Συνεπώς είναι λογικό να υποθέσουμε ότι οι στόχοι της εκάστοτε ΜΚΟ τίθενται από μια μικρή ομάδα και δεν αντιπροσωπεύουν την κοινωνία.
    Καμία ΜΚΟ δεν υπόκειται σε οικονομικό έλεγχο ή σε αναγκαστική δημοσίευση ισολογισμού.
    Καμία ΜΚΟ δεν λογοδοτεί για τυχόν λάθη που κάνει στην υλοποίηση στόχων της, λάθη που μπορεί να έχουν βλαβερό αποτέλεσμα για το κοινωνικό σύνολο.
    Ερμητικα κλειστές ΜΚΟ με ατζέντες που τίθενται από άγνωστα κέντρα, που διορίζουν προέδρους και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α.Χ. δεν μπορείς να αποκαλείς τον προδότη χωρίος στοιχεία.
    Και να στο πω πιο λιανά:
    οι ΜΚΟ έχουν τέτοια απεριόριστη Νομική κάλυψη ώστε σέρνουν στα δικαστήρια στον κόσμο όποτε γουστάρουν και όποτε θελήσουν. Αυτοί ζούνε με τα δικαστήρια.

    Ας είμαστε πιο κόσμιοι στις εκφράσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ 'ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ,Ε;ΚΑΛΩΣ.ΤΟΤΕ,ΟΤΑΝ ΕΥΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ 'ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν τους αρχαίους Αθηναίους του αιώνα του Περικλέους.Παράφρονες και εμπαθέστατοι για το ελάχιστο και με την πρώτη αφορμή,ε;Ώστε παρακολουθούμεθα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχαίε δες το παρακάτω βίντεο, προς το τέλος και σκέψου τι σου είπε ο ακρίτας

    http://www.tastv.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=541:2011-02-18-20-55-31&catid=1:latest-news&Itemid=99

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.